Betaalmogelijkheden

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u de mogelijkheid de bestelling via iDeal (alleen in Nederland), Paypal of factuur te betalen.

iDeal

Wanneer u kiest voor iDeal, kunt u direct via Internetbankieren het bedrag betalen.

Paypal

De keuze Paypal verwijst u door naar de Paypal betaalpagina.

Factuur

Wanneer u kiest voor betalen via factuur ontvangt u direct na het verzenden van uw bestelling een bevestiging en factuur via e-mail. De factuur is tevens na het inloggen op onze website te bekijken. De automatisch via e-mail verzonden orderbevestiging is tevens de factuur van uw bestelling. De betaalgegevens staan onderin de verzonden e-mail.

Orderbevestiging

Het komt helaas wel eens voor dat een internetprovider de automatisch verzonden bevestiging/factuur weigert en u hierdoor niet de e-mail ontvangt. U kunt via deze link alsnog de factuur bekijken en printen. Tevens wordt de factuur met het pakket verzonden. U ontvangt dus binnen enkele dagen de factuur via post. Uiteraard kunt u ook contact opnemen, waarna wij de factuur nog eens via e-mail kunnen versturen. Het is tevens mogelijk op uw orderoverzicht de betaling te wijzigen van factuur naar bijvoorbeeld iDeal of Paypal. U kunt vervolgens via dezelfde pagina de betaling uitvoeren.

Betaalmethode wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt en gekozen hebben voor het betalen via factuur, maar via iDeal willen betalen, dan kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. U komt vervolgens op uw orderbevestiging op onze website waar u de betaalwijze kunt wijzigen.

Wij hebben niet de mogelijkheid om onder rembours te bestellen of te betalen via creditcard.

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo