Gedurende onze kinderfeestjes voor buiten hebben de kinderen minimaal vijf keer telefonisch contact. De kinderen krijgen echter ook het bericht dat er onderweg verdachten zijn gesignaleerd en dat ze in de gaten worden gehouden. Het komt regelmatig voor dat de kinderen dan veel vaker contact hebben met de geheim agent om nieuwe ontdekkingen of verdachte zaken te bespreken.

Gedurende de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar binnen, wordt er meerdere keren telefonisch en ook via de missie website contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen nieuwe informatie en aanwijzingen ook via de berichten op de missie website. Sommige kinderen vinden het nog iets te spannend om te bellen. Het is dan geen enkel probleem als zij de informatie liever via de website geven. Hoe vaak er telefonisch contact is met de geheim agent is dus ook afhankelijk van de kinderen zelf.

Gedurende de kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar voor binnen, wordt er meerdere keren telefonisch contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen ook via de website nieuwe informatie en aanwijzingen. De kinderen dienen zelf ook telefonisch contact op te nemen met de geheim agent. Hoe vaak zij dit doen, mogen de kinderen zelf bepalen. Sommige kinderen vinden het nog een beetje spannend om te bellen.

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo