U dient te beschikken over een computer of iPad met Internetverbinding en één mobiele telefoon. Voor een kinderfeestje voor buiten heeft u de computer/iPad alleen voor de start en het einde van het feestje nodig.

Voor een kinderfeestje voor buiten dient u zelf een plattegrond van de omgeving, waar u de route wenst uit te zetten, te maken. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten boekt voor grote groepen, dient u per groep over een mobiele telefoon te beschikken. Dit betekent dat u voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers, twee mobiele telefoons nodig heeft. En voor groepen van 21 t/m 30 deelnemers dient u over drie mobiele telefoons te beschikken. De telefoonnummers kunt u ook nog op de dag van de missie aan ons doorgeven.

Voor de kinderfeestjes voor binnen vragen wij u tevens als begeleider op de locatie, om een envelop met bewijs buiten te verstoppen of om een ander persoon te regelen die als 'geheim agent' het bewijs kan overhandigen. Welke informatie u dient te verstoppen en hoe dit te werk gaat, verschilt per missie. U ontvangt hierover een duidelijke instructiebrief bij het missiepakket. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo