INFORMATIE KINDERFEESTJES


Levering van het feestje

Alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €24,95 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Weersverwachting afwachten voor een feestje

Bij het plaatsen van de boeking kunt u aangeven dat u het weer nog even wenst af te wachten. U kunt vijf werkdagen voor de datum van uw feestje uw definitieve missiekeuze doorgeven. Hierna wordt het missiepakket verzonden. U kunt er ook voor kiezen om de uitnodigingen alvast te ontvangen. Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten voor het apart verzenden van de uitnodigingen (€2,95). Voor de uitnodigingen zelf worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.


Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling uiterlijk 7 dagen voor het geplande feestje te zijn voldaan.


Beschikbaarheid kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. Dit betekent dat de missie uiterlijk om 19:30 uur kan starten. U kunt de beschikbaarheid via deze link bekijken. Wij kunnen maximaal 50 missies per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een missie te boeken.


Kinderfeestje in België

Onze kinderfeestjes kunnen ook in België plaatsvinden. Een kinderfeestje in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw missie naar keuze in te vullen. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen enkel probleem om gedurende het kinderfeestje telefonisch in contact te staan met onze begeleiders in Nederland.


Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door de gewenste missie via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080804 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd.


Bestelformulier

Leeftijd versie: U kiest de leeftijd van de deelnemers. De begeleiding en onderdelen in het spel zijn aangepast voor deze leeftijd. Houdt u er rekening mee dat dit niets te maken heeft met het intelligentieniveau van de kinderen, maar met de belevingswereld. Een spel voor 9/10 jaar zal voor een 7-jarige te spannend zijn.

Weer afwachten:

  • Ja, nog alleen uitnodigingen versturen: Wij versturen alleen de uitnodigingen (€2,95 aanvullende verzendkosten). Vijf werkdagen voor de gekozen missiedatum kunt u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeven waarna wij het pakket versturen.
  • Ja, nog niets versturen: Wij wachten met het versturen van alle materialen. Vijf werkdagen voor de gekozen missiedatum kunt u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeven waarna wij het pakket versturen.
  • Nee, alles direct versturen: Wij versturen direct (op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen) uw bestelling.

Missiedatum: De datum waarop de missie zal plaatsvinden.
Missietijd: Dit is het tijdstip dat u het dossier aan de kinderen geeft.
Missie telefoon: Het telefoonnummer waarop de kinderen gedurende de missie te bereiken zijn.
Missie adres: Het adres waar de missie zal plaatsvinden.


Voorbereiding kinderfeestje

Buiten kinderfeestjes
Voor de kinderfeestjes voor buiten dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt hier een plattegrond van (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u de kaart met dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker met dezelfde kleur. Voor de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar ontvangt u tevens een extra spannend onderdeel dat u op de route verstopt.

Binnen kinderfeestjes
Voor de kinderfeestjes voor binnen is de voorbereiding maximaal 30 minuten. De kinderen krijgen gedurende de missie twee momenten dat er extra bewijsmateriaal opgehaald/gevonden dient te worden. U kunt dit materiaal door bijvoorbeeld een buurman laten afgeven, of het bewijsmateriaal voor de kinderen in de brievenbus achterlaten. U kunt hier ook een buitenmoment van maken, door de kinderen het bewijs bij iemand op te laten halen.


Prijzen kinderfeestjes

Missies voor 7 t/m 10 jaar
t/m 15 deelnemers € 99,50
t/m 20 deelnemers € 119,50
t/m 30/40 deelnemers € 139,50

Missies voor 10 t/m 13 jaar
t/m 15 deelnemers € 119,50
t/m 20 deelnemers € 139,50
t/m 30/40 deelnemers € 159,50


Annuleren bestelling

Enkele onderdelen van onze missies worden op maat gemaakt en materialen in het dossier kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen:

Inhoud bestelling kosten
Annulering algemeen € 3,95
Wanneer uitnodigingen zijn verzonden € 7,95
Wanneer alleen het dossier is verzonden € 9,95
Wanneer uitnodigingen en dossier zijn verzonden € 17,60
   Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form