De gestolen Rembrandt

rembrandt
rembrandtbewijsonderzoeken-kinderfeestje_1004292007nieuwbewijs-geheim-agent-feestje_618748945onderzoek-kinderfeestje-detective_135769448kinderfeestje-geheim-agent_1137471952codekraker_binnen_1036086491
VERHAALLIJN KINDERFEESTJE Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. Aangezien de politie de vorige twee inbraken niet heeft kunnen oplossen, heeft de directeur van het museum besloten om Noi92 in te schakelen. Kort nadat deze zaak ...Lees meer
€ 119,50 per stuk
Leeftijd versie
Weer afwachten

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

  • Info
  • Specificaties

VERHAALLIJN KINDERFEESTJE

Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. Aangezien de politie de vorige twee inbraken niet heeft kunnen oplossen, heeft de directeur van het museum besloten om Noi92 in te schakelen. Kort nadat deze zaak aan Noi92 werd overhandigd kreeg Noi92 een anonieme tip van een man. Hij zei dat hij wist wie de schilderijen heeft gestolen en dat hij dit kan bewijzen met een video. In ruil voor een beloning, zou Noi92 het bewijs ontvangen. Noi92 heeft de beloning betaald, maar de dvd met het bewijs was leeg. NOI92 vraagt zich af waar het echte bewijs is gebleven en hoe de oplichter er met het geld vandoor kan zijn gegaan. Maar nog het belangrijkste, wie heeft de schilderijen gestolen? Wij hopen dat de kinderen met het gevonden bewijs en de geluidsopname, deze missie tot een goed einde kunnen brengen.

PRIJS

€ 119,50 voor groepen t/m 15 deelnemers.
€ 139,50 voor groepen t/m 20 deelnemers.
€ 159,50 voor groepen t/m 40 deelnemers.

DUUR

3 tot 3,5 uur.

LOCATIE

Voornamelijk binnen - Bij u thuis of op een door u gekozen locatie.

BESCHIKBAARHEID

Maandag t/m zondag, tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

BENODIGDHEDEN

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon.

BEGELEIDING

Live via telefoon door een geheim agent van Spyctive.

ALGEMENE INFORMATIE

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende missie volbrengen. Zij ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten- en getuigenverklaringen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. De kinderen onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Wie spreekt de waarheid? Hebben de verdachten een alibi? En wat zeggen de getuigen over de verdachten? Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen, ontdekken de kinderen wie de dader is.

A

Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. De directeur van het museum heeft Noi92 gevraagd de zaak op te lossen.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form