Voorwaarden

Op alle producten en aanbiedingen via de site van Spyctive Misdaadspellen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn via onze website te lezen. Spyctive Misdaadspellen behoudt zich het recht voor, de voorwaarden te wijzigen.

Juistheid van gegevens

De grootste aandacht en zorg wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens. Spyctive Misdaadspellen hecht veel waarde aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de informatie. Spyctive Misdaadspellen kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typefouten binden Spyctive Misdaadspellen niet. Prijswijzigingen voorbehouden. Op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden

De website van Spyctive Misdaadspellen kan tevens links bevatten naar websites van derden. Spyctive Misdaadspellen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze verbonden sites.

Onderlinge verwijzingen

Linken en verwijzen naar pagina’s van de Spyctive Misdaadspellen site mag altijd. Het web bestaat tenslotte onder andere bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Spyctive Misdaadspellen stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright

De site van Spyctive Misdaadspellen is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Spyctive Misdaadspellen is verkregen.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form