Duo stage Communicatie Multimedia Designer

Ben jij het creatieve, criminele brein die de perfecte moord weet te bedenken?

Als stagiaire gaan jullie gezamenlijk de laatste technologische ontwikkelingen toepassen op onze misdaadspellen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Tevens gaan jullie een crime game of alternate reality game voor volwassenen ontwikkelen.

De stage bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

• Welke mogelijkheden zijn er voor het implementeren van nieuwe technologieën?
• Kan er meer multimedia verwerkt worden? • Het bouwen van een crime-database (met dossiers, verdachten en bewijs) die tijdens de missies door de kinderen gebruikt kan worden.
• Zijn er nieuwe cross-mediale mogelijkheden voor de missies?
• De video's dienen volledig vernieuwd te worden en bij een aantal missies toegevoegd te worden.
• Op dit moment zitten de verklaringen van de verdachten als papier in het dossier. Jullie gaan hier video’s van maken. Dit doen jullie met acteurs in onze verhoorkamer.
• Aan elke missie zijn meerdere websites gekoppeld. Denk hierbij aan het volgende: De kinderen ontdekken dat een verdachte een auto heeft gehuurd. Zij kunnen via de website van het verhuurbedrijf informatie opvragen over de auto, tijdstip van terugbrengen etc. Deze websites dienen vernieuwd en geprofessionaliseerd te worden.
• Voor het dossier dienen nieuwe foto's gemaakt te worden.
• De instructievideo's dienen volledig vernieuwd te worden.
• Het Spysystem (nu in Flash) dient vernieuwd te worden naar HTML5 of verwerkt te worden in de crime-database. Welke mogelijkheden zijn er?
• Jullie bedenken en ontwikkelen gezamenlijk een crime game of alternate reality game voor volwassenen. Spyctive beschikt over alle benodigdheden voor de uitvoering, zoals een filmstudio met greensceen, een verhoorkamer, video en fotoapparatuur, grafische programma's etc. Wij werken uitsluitend met Apple computers, ook voor de stagiaires zijn er Apple computers beschikbaar.

Kennis:

• Je kunt werken met de pakketten van Adobe zoals Photoshop, Indesign, Premiere en bij voorkeur After effects.
• Kennis van HTML5 en css;
• Kennis van PHP of bereid zijn dit te leren.

Jouw profiel
Jij bent zeer creatief en kunt out-of-the-box denken. Je doet een hbo-opleiding op het gebied van communicatie en multimediadesign. Je hebt affiniteit met misdaadseries, films en games.

Wat wij bieden

Een uitdagende en creatieve stageplek met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Spyctive is een organisatie waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons is de klant altijd koning.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een veelzijdige creatieve stageplek binnen een snelgroeiend bedrijf? Stuur jouw motivatiebrief met pasfoto en cv t.a.v. mevrouw M. van Zwieten naar vacatures at spyctive.nl.

Bedrijfsprofiel

Spyctive Misdaadspellen ontwikkelt spellen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar voor beurzen, evenementen, scholen, (sport)clubs en kinderfeestjes. In 2015 is een nieuw bedrijfsonderdeel 4tot12 Kinderfeestjes opgericht, waarbij hetzelfde concept is gebruikt voor de ontwikkeling van spellen voor avonturenfeestjes. In 2017 start een nieuw bedrijfsonderdeel waarbij wij ons gaan richten op de ontwikkeling van crime games en alternate reality games voor volwassenen.

Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form