Kinderen tijdens hun binnen kinderfeestje
Lisbet Taubert:
Merci, agent "dubbel" om het verjaardagsfeestje van onze zoon zo "bangelijk" spannend te maken, het was meer dan geslaagd!!


Kinderen tijdens het oplossen van een misdaad tijdens een feestje
Tim Kusters:
Geslaagde missie, professor terug gevonden. Superleuk verjaardagsfeestje!


Kinderen tijdens hun feestje
Brenda Arts:
Bedankt voor de leuke missie agent ijssel en agent dubbel! De kinderen hebben genoten en zagen overal verdachte personen . Feestje is geslaagd!


Kinderen tijdens hun professor feestje
Ester Belluz:
Team2 heeft afgelopen zaterdag, met behulp van de extra aanwijzing van de geheim agent, gelukkig weten te achterhalen waar de professor gevangen werd gehouden


Kinderen tijdens hun binnen kinderfeestje
Nathalie van der Palen:
Super geslaagd kinderfeestje! In het donker extra spannend. Kinderen hebben genoten en hadden echt het idee dat het echt was! De telefoontjes erbij hielp hier goed aan mee. Dank jullie wel!


Kinderen tijdens hun binnen kinderfeestje
Mari-janne Verpoort:
Team 140 is vanmiddag op missie geweest. Hebben de code gekraakt. De verdachten personen waren wel een beetje spannend. Maar het was zeer geslaagd. Bedankt.


Kinderen tijdens hun binnen kinderfeestje
CooleTrip:
De 10 kids zijn 2,5 uur bezig geweest met het vinden en volgen van aanwijzingen, verdachten elimineren en te komen tot de dader. Begeleiding is echt top!
-- Geen producten --

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form