Tips voor uw feestje

Een 8-jarige krijgt een taak tijdens het kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje krijgt ieder kind een kaartje met een persoonlijke missiecode. Deze code staat voor een persoonlijke taak tijdens de missie. Er zijn in totaal tien taken te verdelen.

Lees meer

Een geheim agent op een bankje

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon (geheim agent) in te zetten waar de kinderen informatie ophalen tijdens de missie. Dit is echter niet noodzakelijk voor de missie.

Lees meer

Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.

Lees meer

Kinderen zien een verdachte lopen tijdens een feestje

Wij ontvangen van ouders vaak de vraag of zij tijdens het kinderfeestje thuis extra personen moeten regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden. Dit is helemaal niet nodig.

Lees meer

Maak het kinderfeestje helemaal af met een Noi92 taart. Bij een bakker kunt u een afbeelding op een taart laten drukken. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld het logo van Noi92.

Lees meer

Een pannenkoek met het spionnen logo van Noi92 voor een heerlijk kinderfeestje

Na afloop van een kinderfeestje wordt er samen vaak nog iets gegeten en wat is er leuker dan om ook met het eten volledig in thema te blijven? Dit betekent spionnen eten voor een spionnen kinderfeestje.

Lees meer

Geef met de stempel 'Spionnen missie' bij binnenkomst direct aan dat de kinderen tijdens het kinderfeestje thuis een geheime missie gaan volbrengen.

Lees meer

Tip voor het kinderfeestje een spionnen ringtone

Bij onze kinderfeestjes feestjes staan de kinderen in direct contact met één van onze geheim agenten. De kinderen worden dus regelmatig gebeld. Om het feestje nog spannender te maken, kunt u uw beltoon aanpassen naar een spionnen beltoon.

Lees meer

Kinderfeestje in het donker

Onze kinderfeestjes voor thuis kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Dit betekent dat de missie ook in het donker kan plaatsvinden.

Lees meer

Twee kinderen die samen een kinderfeestje geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een kinderfeestje thuis samen met een vriend(in) te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Ook op de uitnodiging kunnen wij beide jarigen vermelden of zelfs de uitnodigingen per jarige bedrukken.

Lees meer

De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken. Bestel bijvoorbeeld bij deHema de mini tompouce en laat deze bedrukken met het logo van het spionnenbureau (Noi92).

Lees meer

Maak voor het kinderfeestje een Head Quarters waar de missie kan plaatsvinden. Met deze stempel geeft u aan dat deze locatie alleen voor echte spionnen is.

Lees meer

9 en 10-jarigen kijken een video op een iPad tijdens een feestje

Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft besteld kunt u deze ook starten en eindigen met een iPad. Hierdoor kunt u de missie volledig buiten laten plaatsvinden

Lees meer

Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.

Lees meer

Een geheim aan de telefoon tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes voor thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen.

Lees meer

Een jongen van 10 jaar vindt een verstopte envelop tijdens de speurtocht

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt.

Lees meer

Een kinderfeestje voor grote groepen

Alle kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 30 of 40 kinderen. Het maximum aantal is afhankelijk van de categorie. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking dan de reguliere kinderfeestjes.

Lees meer

Een kinderfeestje in de regen

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten gepland en het gaat op de dag van het feestje toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem.

Lees meer

Een meisje vindt tijdens het feestje een geheime code

Vaak wordt er in de winter gekozen voor een kinderfeestje thuis voor binnen. Veel ouders denken dat een buitenfeestje leuker is dan binnen, dit is echter niet het geval.

Lees meer

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form