TIPS VOOR UW KINDERFEESTJE

9 en 10-jarigen kijken een video op een iPad tijdens een feestje

Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft besteld, kunt u deze ook starten en eindigen met een iPad. Hierdoor kunt u de missie volledig buiten laten plaatsvinden

Lees meer...

Maak het kinderfeestje helemaal af met een Noi92 taart. Bij een bakker kunt u een afbeelding op een taart laten drukken. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld het logo van Noi92.


Lees meer


Maak voor het kinderfeestje een Head Quarters waar de missie kan plaatsvinden. Met deze stempel geeft u aan dat deze locatie alleen voor echte spionnen is.


Lees meer


De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken. Bestel bijvoorbeeld bij deHema de mini tompouce en laat deze bedrukken met het logo van het spionnenbureau (Noi92).

Lees meer


Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.


Lees meer


Een kinderfeestje voor grote groepen

Alle kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 30 of 40 kinderen. Het maximum aantal is afhankelijk van de categorie. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking dan de reguliere kinderfeestjes.

Lees meer...

Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus, waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.


Lees meer


Een jongen van 10 jaar vindt een verstopte envelop tijdens de speurtocht

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt.

Lees meer...

Een meisje vindt tijdens het feestje een geheime code

Vaak wordt er in de winter gekozen voor een kinderfeestje thuis voor binnen. Veel ouders denken dat een buitenfeestje leuker is dan binnen, dit is echter niet het geval.

Lees meer...

Een 8-jarige krijgt een taak tijdens het kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje krijgt ieder kind een kaartje met een persoonlijke missiecode. Deze code staat voor een persoonlijke taak tijdens de missie. Er zijn in totaal tien taken te verdelen.

Lees meer...

Een kinderfeestje in de regen

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten besteld en het gaat op de dag van de missie toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem.

Lees meer...

Kinderen zien een verdachte lopen tijdens een feestje

Wij ontvangen van ouders vaak de vraag of zij tijdens het kinderfeestje thuis extra personen moeten regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden.

Lees meer...

Twee kinderen die samen een kinderfeestje geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een kinderfeestje thuis samen met een vriend(in) te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Ook op de uitnodiging kunnen wij beide jarigen vermelden of zelfs de uitnodigingen per jarige bedrukken.

Lees meer...

Geef met de stempel 'Spionnen missie' bij binnenkomst direct aan dat de kinderen tijdens het kinderfeestje thuis een geheime missie gaan volbrengen.


Lees meer


Een geheim aan de telefoon tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen.

Lees meer...

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form