KINDERFEESTJE THUIS TIPS


FEESTJE GROTE GROEPEN

Bijna al onze feestjes zijn ook voor grotere groepen te boeken. Hierdoor kan het zijn dat het feestje thuis iets anders in zijn werk gaat. Hieronder geven wij per categorie de verschillen aan.

7 t/m 10 jaar buiten
Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer u de missie voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

7 t/m 10 jaar binnen
Deze kinderfeestjes blijven hetzelfde werken. Wanneer u een grotere groep kinderen heeft, behandelt u de bewijsmaterialen in het dossier klassikaal. De kinderen gaan als één team de missie volbrengen.

10 t/m 13 jaar buiten
Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

10 t/m 13 jaar binnen
Wanneer u het kinderfeestje voor een grotere groep boekt, worden de kinderen in subgroepjes verdeelt. De kinderen gaan per subgroepje de bewijsmaterialen onderzoeken. Wanneer zij van één envelop de bewijzen hebben onderzocht, bespreken zij met de andere groepjes de gevonden informatie. Zij geven de conclusies door aan Noi92 (het hoofdbureau) en openen de volgende envelop met informatie. Op deze manier wordt de missie als één groep volbracht.

Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form