Tips en gratis downloads
Een geheim aan de telefoon tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes voor thuis worden via telefoon begeleid door een geheim agent (medewerker van Spyctive). De agent voorziet de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen. De kinderen krijgen onder andere het bericht dat er verdachte personen in de buurt zijn gesignaleerd. Ook de kinderen nemen contact op met de geheim agent. Zij geven ontcijferde codeberichten door en bespreken nieuw gevonden aanwijzingen. Het contact met de echte geheim agent maakt de missie realistisch en nog spannender.

Gedurende het kinderfeestje bellen de kinderen met de geheim agent.

Extra spannend

Wanneer de kinderen 9 jaar en ouder zijn kunt u ook uiterlijke kenmerken van de kinderen aan ons doorgeven. De agent verwerkt dit in een (anonieme) sms waardoor het lijkt dat de kinderen inderdaad in de gaten worden gehouden. Vanaf dat moment wordt elke voorbijganger als verdachte gezien. Ook in de binnenmissies voor 10 t/m 13 jaar wordt dit verwerkt. In onze missies voor binnen zitten namelijk ook twee momenten dat de kinderen even naar buiten kunnen.

Tijdens een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen hebben de kinderen via telefoon en e-mail contact

Telefoonnummer Noi92

Uiterlijk één werkdag voor de geplande missie ontvangt u voor 17:00 uur het telefoonnummer en de naam van onze geheim agent. Controleert u ook uw spambox voor het ontvangen bericht. Mocht u het telefoonnummer toch niet kunnen vinden is dit geen enkel probleem. In de instructiebrief staat ook het e-mailadres van onze begeleiders. Een van onze begeleiders zal uw vraag spoedig beantwoorden en opnieuw het telefoonnummer van uw begeleider versturen.

Bekijk alle tips

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo