Tips voor uw feestje

Een geheim agent op een bankje

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon (geheim agent) in te zetten waar de kinderen informatie ophalen tijdens de missie. Dit is echter niet noodzakelijk voor de missie. Wanneer u hier wel voor kiest adviseren wij om iemand te regelen die de kinderen bij voorkeur niet kennen. Wanneer de kinderen een grote broer of een vader als geheim agent zien, maakt dit de missie natuurlijk minder realistisch en dus ook minder spannend. Onze ervaring is dat mensen het erg leuk vinden om even een geheim agent te spelen en hierdoor de missie voor de kinderen nog spannender te maken.

Agent ontmoeten

Vraag de geheim agent om bijvoorbeeld op een bankje te gaan zitten met een krant of in een drukke winkelstraat te staan. Laat de agent een hoed opzetten en een krant meenemen en de kinderen moeten hem/haar kunnen vinden. Ook een lunchroom of terras is een prima locatie voor de geheim agent om de kinderen op te wachten.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form