9 en 10-jarigen kijken een video op een iPad tijdens een feestje

Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft besteld kunt u deze ook starten en eindigen met een iPad. Hierdoor kunt u de missie volledig buiten laten plaatsvinden en de kinderen dus ook de instructievideo op locatie laten bekijken. Onze missies werken zonder problemen op een iPad. Met het missiepakket ontvangt u vooraf een instructiebrief. Hierin staat een test-website waarmee u kunt testen of alles zonder problemen op uw iPad of computer werkt.

Ook voor de binnen kinderfeestjes kunt u gebruikmaken van een iPad gedurende de missie. Wij adviseren om de instructievideo met grote groepen op een televisie of computer met groter scherm te kijken zodat iedereen het goed kan zien. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer