8-jarigen zien een verdacht persoon lopen tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes zijn speciaal ontwikkeld voor de aangegeven leeftijd. Dit betekent dat ook de spanning per leeftijd is aangepast. Voor de buitenfeestjes is er bij kinderen vanaf 9 jaar de mogelijkheid uiterlijke kenmerken van de kinderen door te geven. Deze kenmerken worden dan gebruikt in een (anonieme) sms. Hierdoor lijkt het alsof de kinderen echt in de gaten gehouden worden door bijvoorbeeld een bende. Elke voorbijganger wordt hierdoor heel erg verdacht.

Wij krijgen weleens het verzoek dit ook te verwerken in een kinderfeestje voor 7/8-jarigen. Wij raden dit echter af. Onze missies zijn voor kinderen zeer realistisch en daardoor al heel erg spannend. Wanneer 7/8 jarigen denken van een bende of de dader een sms te hebben ontvangen kan dit uiteraard veel te spannend worden. De missie moet leuk en mag spannend zijn, maar de kinderen mogen natuurlijk geen slapeloze nachten krijgen. Mocht u een oudere groep hebben en van mening zijn dat dit ook voor deze groep te spannend wordt, geef dit dan vooraf aan ons door. Onze begeleider zal het contact hierop aanpassen en geen sms versturen.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer