Tips voor uw feestje

Een pannenkoek met het spionnen logo van Noi92 voor een heerlijk kinderfeestje

Na afloop van een kinderfeestje wordt er samen vaak nog iets gegeten en wat is er leuker dan om ook met het eten volledig in thema te blijven? Dit betekent spionnen eten voor een spionnen kinderfeestje. Eerder schreven wij al over de verschillende mogelijkheden voor eten tijdens een kinderfeestje, maar nu blijven we even helemaal in spionnen thema met onze eigen Noi92 pannenkoeken. Noi92 is het spionnenbureau voor kinderen. Deze afkorting staat voor het Nationaal Opsporingsinstituut en 92 staat voor het eerste dossier dat met succes door kinderen is opgelost. De kinderen ontvangen hun missie van Noi92. Hiervoor ontvangen zij het Top secret missiedossier. En wanneer de missie geslaagd is, kunnen de kinderen genieten van een heerlijke Noi92 pannenkoek. Deze pannenkoek maakt u eenvoudig zelf. Bak de pannenkoeken, download de sjabloon en knip deze uit. Leg de sjabloon op de pannenkoek en strooien maar met poedersuiker.

U kunt de sjabloon via deze link downloaden.

Wij wensen u heel veel plezier met het kinderfeestje!

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form