Een jongen van 10 jaar vindt een verstopte envelop tijdens de speurtocht

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt. Mocht dit wel gebeuren, heeft onze begeleider hier altijd een oplossing voor, maar het is natuurlijk leuker en spannender als de kinderen de envelopjes gewoon zelf kunnen vinden.

Kaarten die tijdens de speurtocht zijn opgehangen

De envelopjes kunt u bijvoorbeeld in een heg of onder een bankje verstoppen. Ook onder een prullenbak kan het envelopje onzichtbaar verstopt worden. Kinderen vinden het nog spannender als zij het envelopje bij iemand moeten ophalen. Hangt de gekleurde kaart op de voordeur van iemand, is het natuurlijk heel spannend als zij moeten aanbellen om het envelopje te kunnen bemachtigen. Bij voorkeur is dit iemand die de kinderen niet kennen.

Ook in een winkel kan een envelopje prima verstopt worden. Of geef het envelopje aan een medewerker die het envelopje pas overhandigt als de kinderen een codebericht hebben uitgesproken.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer