Tips en gratis downloads
Een jongen van 11 jaar is een code aan het ontcijferen tijdens de missie

Voor elke leeftijdscategorie van onze kinderfeestjes is een andere voorbereiding nodig. Dit kunt u lezen onder het artikel voorbereiding. Voor de buitenfeestjes hebben de kinderen een mobiele telefoon nodig. Via telefoon staan zij namelijk in contact met onze begeleider (geheim agent). Ook hebben de kinderen een pen en bij voorkeur ook een notitieblokje nodig. Geef de kinderen ook een tas mee waarin zij de gevonden envelopjes kunnen bewaren. Wanneer u het feestje in het donker wenst te laten plaatsvinden is een zaklamp en eventueel ook reflecterende kleding van belang.

Route uitzetten en contact met de begeleider (geheim agent)

Wanneer u de route uitzet, verstopt u conform een kleurvolgorde de envelopjes. De kinderen hebben bij bepaalde envelopjes (kleuren) contact met onze begeleider (geheim agent). Wanneer de kinderen met een bepaald codebericht bellen, weet onze begeleider bij welke envelop zij zijn. Hierdoor kan de begeleider op het juiste moment de benodigde nieuwe informatie aan de kinderen geven.

Pauze

Mocht u tijdens de missie een pauze wensen te houden, geeft u dit vooraf aan ons door met het verwachte tijdstip dat u de pauze wenst te houden. U kunt tijdens de missie een pauze van maximaal 30 minuten houden aangezien onze begeleiders op vaste tijden worden ingepland. Wij dienen dus met uw pauze rekening te houden met het inplannen van onze begeleiders. Tevens worden onze begeleiders ingepland voor de duur van de missies. Enige uitloop is uiteraard geen probleem. Houd u er echter rekening mee dat de missie niet extreem lang moet gaan duren. Dit is ook voor de kinderen niet leuk en kan ervoor zorgen dat zij de aandacht verliezen of moe worden.

Starttijdstip missie

Bij het boeken van het feestje geeft u een starttijdstip aan ons door. Wij houden hierbij rekening met een marge van ongeveer 20 minuten. Mocht u de missie toch eerder of later op de dag wensen te doen, geef dit dan even aan ons door. Onze begeleiders worden namelijk ingepland op de geboekte missies. Wanneer uw missie ineens wordt verplaatst naar een eerder of later tijdstip, is het mogelijk dat de voor u ingeplande begeleider niet (meer) beschikbaar is op dat tijdstip en wij een andere begeleider aan uw missie moeten koppelen.

Bekijk alle tips

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo