GRATIS DOWNLOADS KINDERFEESTJES

Voor het aankleden van het feestje kunt u hier gratis downloads vinden. Om deze te kunnen downloaden, dient u een feestje besteld te hebben. Na bestelling ontvangt u automatisch inloggegevens via e-mail.Een top secret stempel voor een kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus, waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.

Lees meer...

Noi92 tompouce voor een kinderfeestje

De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken. Bestel bijvoorbeeld bij deHema de mini tompouce en laat deze bedrukken met het logo van het spionnenbureau (Noi92).

Lees meer...

Een stempel met het woord vertrouwelijk voor het kinderfeestje

Maak voor het kinderfeestje een Head Quarters waar de missie kan plaatsvinden. Met deze stempel geeft u aan dat deze locatie alleen voor echte spionnen is.

Lees meer...

Een Noi92 oorkonde voor het einde van het kinderfeestje

Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.

Lees meer...

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form