GRATIS DOWNLOADS KINDERFEESTJES

Een top secret stempel voor tijdens het kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus, waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.

Een tompouce met opdruk voor het kinderfeestje

De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken.

Een stempel met het woord vertrouwelijk voor tijdens het kinderfeestje

Maak voor het kinderfeestje een Head Quarters waar de missie kan plaatsvinden. Met deze stempel geeft u aan dat deze locatie alleen voor echte spionnen is.

Een spionnen taart voor een spionnen kinderfeestje

Maak het kinderfeestje helemaal af met een Noi92 taart. Bij een bakker kunt u een afbeelding op een taart laten drukken. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld het logo van Noi92.

Een stempel met de woorden spionnen missie voor het kinderfeestje

Geef met de stempel 'Spionnen missie' bij binnenkomst direct aan dat de kinderen tijdens het kinderfeestje thuis een geheime missie gaan volbrengen.

Een oorkonde voor het geslaagde kinderfeestje

Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.

Een stempel met het woord bewijsmateriaal voor het spannende spionnen kinderfeestje

Met de bewijsmateriaal stempel, kunt u een bewijsmateriaalbord maken voor het binnen-kinderfeestje.

Een jonge spion tijdens zijn kinderfeestje

Bent u benieuwd hoe u het feestje kunt aankleden, of zoekt u tips voor het houden van het feestje in het donker? In ons blog kunt u meerdere tips lezen.

Lees meer

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form