Onze uitdeelcadeautjes voor de kinderfeestjes

Het uitdeelcadeautje hoort nou eenmaal bij het geven van een kinderfeestje. Na afloop van het feestje staan de vaders of moeders klaar om hun kinderen op te halen of misschien worden ze wel thuisgebracht. Toch is het altijd leuk om de kinderen te bedanken voor hun komst met een klein uitdeelcadeautje.

Meestal wordt er een plastic zakje met snoepjes gevuld en eventueel een klein presentje. Maar wil je eens iets anders dan een standaard uitdeelzakje met snoepgoed? Wij geven hieronder een aantal tips voor een orginineel cadeautje. En, het is helemaal niet moeilijk!

Bent u ook op zoek naar een spannend kinderfeestje voor binnen of buiten? Bekijk onze kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar buiten, 7 t/m 10 jaar binnen, 10 t/m 13 jaar buiten of 10 t/m 13 jaar binnen.

EIGEN ZAKJES MAKEN

Wil je geen plastic zakjes geven, maar ben je creatief? Maak dan stoffen zakjes, door een lap stof in vierkantjes te knippen. Leg twee vierkantjes of rechthoekjes op elkaar en naai drie kanten dicht. De open kant kun je een klein stukje omslaan en dichtnaaien, zodat er een opening ontstaat voor een koordje. Een leuk lintje of koord erdoorheen en klaar ben je. Wil je snel klaar zijn? Kies er dan voor om bruine papieren zakken te kopen. De zakjes kun je eventueel zelf versieren in het thema van het feestje. Snoepjes en/of een presentje erin en je hebt een leuk en origineel cadeautje.


Een tafel versieren tijdens een kinderfeestje

GEEN SNOEP

In plaats van snoep, kun je ook een klein cadeautje geven waar de kinderen naderhand nog wat aan hebben of als leuk aandenken aan het feestje. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, klein notitieboekje of een leuke pen. Bij de Action zijn vaak kleine cadeautjes voor weinig geld te koop. Kijk ook eens op deze accessoires pagina (https://spyctive-kinderfeestje.nl/kinderfeestje/accessoires) voor kleine cadeautjes in spionnenthema. Je kunt het cadeautje eventueel aanvullen met wat lekkers of juist iets gezonds zoals een stuk fruit of een pakje drinken.

OP LOCATIE VIEREN?

Wordt het feestje op een andere locatie dan thuis gevierd? Informeer dan vooraf even bij de locatie waar het feestje plaatsvindt. Soms zorgt de locatie al voor een verrassing. Natuurlijk kun je alsnog zelf iets leuks of lekkers meegeven wanneer de kinderen na afloop worden opgehaald of thuisgebracht!

IDEEEN VOOR CADEAUTJES?

Bent u ook op zoek naar cadeautjes om na het spannende kinderfeestje mee te geven aan de kinderen? Bekijk dan op onze website onze accessoires. Bekijk alle blog artikelenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form