De Jetix spionnen missie in het magazine

In april is in het Jetix Magazine de eerste officiële undercover missie van NOI92 gestart. De lezers konden in het magazine de bewijsmaterialen onderzoeken en met behulp van het geheime wachtwoord online verder speuren. De gevonden informatie deelden ze met de undercover agent.

Na het oplossen van het eerste gratis deel van de missie, konden de Spyctives deelnemen aan het zes weken durende vervolg van de missie. Tijdens deze missie moesten de Spyctives nieuw bewijs onderzoeken, codes kraken en contact opnemen met verdachten en getuigen. Wanneer ze dit op een juiste manier deden, kregen de Spyctives nieuwe bewijsmaterialen per post thuisgestuurd en werd er door de undercover agent contact opgenomen en geheime berichten achtergelaten. Hier ziet u de pagina's uit het Jetix Magazine. Deze bestaan uit een interview met twee Spyctives en de missie.

Bekijk het interview met Spyctives.

Bekijk de missie. Bekijk alle projectenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer