KINDERFEESTJE TRAKTATIE

Er zijn veel mogelijkheden voor leuke en originele traktaties voor een kinderfeestje. Gebruik bijvoorbeeld bewijsmateriaalzakjes of zakjes met een van onze stempels. Met cake pops kunt u kleine geheim agenten maken of een bomtraktatie. Op Pinterest kunt u veel voorbeelden vinden voor originele kinderfeestje traktaties.


Traktaties voor spionnen

Denkt u aan het maken van uitdeelzakjes in spionnenthema. Met bijvoorbeeld onze stempels op onze downloadpagina, kunt u erg leuke top secret zakjes maken. Met extra accessoires zoals een bril en neus, kunt u spionnengezichten maken. Of gebruik dropstengels voor het maken van een zogenaamde bom.


Traktaties voor detectives

Met cakepops kunt u allerlei verschillende detective traktaties maken. Denk aan een Sherlock Holmes, top secret tekst of simpelweg de tekst "aanwijzing". Bekijk hieronder enkele voorbeelden van traktaties.


Foto's van traktaties

traktatie voor een spionnenfeestje
spionnenzakjes voor traktatie voor een feestje
Cakepops voor een spionnen verjaardagsfeestje


Kinderfeestje traktatie voor een spionnenfeestje

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer