Levering

Om er zeker van te zijn dat u uw bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België en zijn daarom over het algemeen te traceren.

Dezelfde dag verzonden

Alle bestellingen die voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Tenzij u heeft aangegeven de weersverwachting af te willen wachten. Wij wachten dan met het versturen van uw bestelling tot u ons doorgeeft of u een binnen- of buitenmissie wenst te ontvangen. Vijf werkdagen voor de datum van uw feestje, ontvangt u van ons een herinnering om uw definitieve keuze aan ons door te geven. Bestellingen die op werkdagen na 13:00 uur of in het weekend zijn ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden.

Last-minute bestellen

Mocht u een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden of is een spoedlevering noodzakelijk.

Track & trace

Voor levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Over het algemeen wordt een bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Voor het verzenden van onze missiepakketten maken wij gebruik van PostNL track & trace. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u hiervan een bevestiging met de track & trace code voor het traceren van uw bestelling.

Weersverwachting afwachten

Heeft u een keuze voor een buitenmissie gemaakt, maar twijfelt u over het weer? Bij het plaatsen van de boeking kunt u aangeven dat u het weer nog even wenst af te wachten. U ontvangt dan vijf werkdagen voor de datum van uw feestje een herinnering om uw keuze door te geven. Na ontvangst van uw keuze wordt het gekozen missiepakket verzonden. U kunt er ook voor kiezen om wel de uitnodigingen alvast te ontvangen. Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten voor het apart verzenden van de uitnodigingen (€ 2,95). Voor de uitnodigingen zelf worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht, deze worden als service (indien gewenst) gratis met het pakket verzonden.

Verzendkosten

Onze missies worden verzonden in een brievenbuspakje met track & trace. Voor het versturen van het brievenbuspakje brengen wij de PostNL verzendkosten in rekening (€ 3,95 binnen Nederland) Wij brengen geen aanvullende verpakkingskosten of verborgen kosten in rekening. Wanneer u aanvullende accessoires bestelt die niet door de brievenbus passen, dient uw bestelling als pakketpost te worden aangeboden bij PostNL. Ook onze pakketten worden uiteraard met track & trace verzonden. De aanvullende kosten voor het versturen als pakket, nemen wij als service voor onze rekening. U betaalt dus nog steeds de standaard kosten voor het brievenbuspakje (€ 3,95). Voor een bestelling vanuit België brengen wij ook alleen de verzendkosten van PostNL voor zone 1 (€11,25) in rekening.

Spoedlevering

De kosten van een PostNL spoedlevering bedragen binnen Nederland € 24,95. Wij brengen alleen de kosten van PostNL in rekening. Het met spoed verwerken van uw bestelling doen wij als service en worden geen kosten voor in rekening gebracht. Wanneer u een spoedbestelling plaatst wordt uw bestelling de volgende werkdag voor 12:00 uur bij u afgeleverd. Een PostNL spoedlevering naar België bedraagt € 32,95. Een spoedlevering kan helaas niet op een zaterdag afgeleverd worden deze service wordt door PostNL helaas niet meer aangeboden.Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form