Gratis uitnodigingen voor een kinderfeestje

Tekst uitnodiging kinderfeestje

Bij uw bestelling kunt u kiezen voor het ontvangen van uitnodigingen voor het kinderfeestje. De uitnodigingen worden gratis bij het kinderfeestje geleverd. Op de uitnodiging worden de gegevens van het kinderfeestje gedrukt. U kunt tevens extra tekst op de uitnodiging laten drukken.


Gepersonaliseerde uitnodigingen

Op de uitnodiging vermelden wij de datum en de locatie van het feestje. Tevens wordt de naam van de jarige vermeld. Wanneer er meerdere jarigen zijn, kunt u dit tijdens het plaatsen van de boeking aangeven zodat wij deze op de uitnodigingen kunnen verwerken. U geeft ook aan of de kinderen na afloop van het kinderfeestje thuisgebracht of opgehaald worden. Wanneer u extra tekst op de uitnoding wenst te vermelden, neemt u contact met ons op zodat wij de tekst voor op de uitnodiging met u kunnen bespreken.


Een groep 7 en 8-jarigen houdt een verdachte in de gaten
Kinderen uit groep 8 onderzoeken bewijs
Kinderen moeten een aanwijzing volgen tijdens een spel voor een basisschool


SPANNENDE KINDERFEESTJES

Tijdens het kinderfeestje gaan kinderen thuis een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog realistischer. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens een buiten kinderfeestje volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnen kinderfeestje gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer