iDeal

U kunt uw bestelling betalen via iDeal. Deze betaalwijze is gratis. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Factuur

U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor het betalen via factuur. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden. De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan.

Paypal

U kunt de bestelling tevens via Paypal betalen. Voor deze betaalwijze wordt door Paypal aanvullende kosten in rekening gebracht. Om deze reden wordt 4% van het totaalbedrag bij u in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verwerkt bij het verwerken van de betaling. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Betaaltermijn

De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan.

Betaalwijze wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt bij het kiezen van de betaalwijze, kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. Hier krijgt u een overzicht van uw bestellingen en kunt u de betaalwijze wijzigen.

Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form