Een missie voor Zapp Anti pest club

De Zapp Anti Pest Club wil er samen met de klas voor zorgen dat de sfeer verandert en iedereen in de klas met plezier naar school gaat. Spyctive heeft voor de Anti Pest Club een missie ontwikkeld.

Lees meer...

Appelsientje is jarig en geeft kinderfeestjes weg

Appelsientje bestond 40 jaar en dat moest gevierd worden. Op de facebook pagina van Appelsientje kon je een spel spelen. Wanneer je in de top 40 terechtkwam, maakte je elke dag kans op een volledig verzorgd kinderfeestje van Spyctive Misdaadspellen.

Het RTL 4 programma Wist Je Dat? beantwoordt gestelde en ongestelde vragen. Elke week komen leuke wetenswaardigheden en interessante feiten aan bod. In een aflevering werd aandacht besteed aan de misdaadspellen van Spyctive en toegelicht hoe de spellen in zijn werk gaan.

Een missie voor Zapp ook geschikt voor een kinderfeestje

Bij Puberruil Z@pp stappen kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar in het leven van een leeftijdgenootje. Spyctive heeft een spionnenmissie voor een aflevering van Puberruil Z@pp ontwikkeld. Drie deelnemers van het programma troffen een Crime Scene...

Lees meer...

Een missie voor het Ministerie van Onderwijs

In opdracht van het Ministerie van Onderwijs, vindt er een NOI92 spionagemissie plaats tijdens de feestelijke presentatie van de canon van de geschiedenis.

Lees meer...

Een missie voor Jetix nu Disney XD

Het mysterie bestaat uit meerdere onderdelen. De missie begint met een nieuwsbrief mailing vanuit Jetix. In de mailing krijgen kinderen het bericht over een gestoorde professor die opgespoord moet worden. Via Jetix televisie start de commercial voor het magazine met hierin de oproep van het Jetix Team om te helpen de professor te vinden.

Lees meer...

Een missie voor Zo Zit Dat ook geschikt voor een kinderfeestje

Spyctive heeft weer een nieuwe missie voor het Zo Zit Dat Magazine ontwikkeld. Kinderen konden met de website van Noi92, de website van Zo Zit Dat en het magazine, de bewijzen onderzoeken. Met het volgen van de aanwijzingen, onderzoeken van dna, een vingerafdruk en het gezicht van het slachtoffer, kon de dader van de misdaad ontmaskerd worden.

Bekijk de missie in het magazine.

Het Jetix spionnen team gaat op missie

In april is in het Jetix Magazine de eerste officiële undercover missie van NOI92 gestart. De lezers konden in het magazine de bewijsmaterialen onderzoeken en met behulp van het geheime wachtwoord online verder speuren. De gevonden informatie deelden ze met de undercover agent.

Lees meer...

Spyctive ontwikkelt een mysterie voor een Havo4 klas

De Achtste Kamer is een cross-mediaal spel waarbij de Havo 4 leerlingen van Christelijk College Schaersvoorde worden uitgedaagd om de fysieke locatie van de Achtste Kamer te vinden en de deur hiervan te openen. Voor het vinden van deze kamer, dienen de leerlingen aan lesstof gerelateerde vraagstukken op te lossen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van

Lees meer...

Een mysterie voor Jetix Magazine

Voor het Jetix Magazine, heeft Spyctive een spannend mysterie ontwikkeld. De kinderen kunnen met behulp van een boekje in het magazine, een spannend mysterie oplossen.

Met behulp van het tijdschrift, het boekje en een aantal websites, lossen de kinderen een spannend mysterie op. Onder de deelnemers worden prijzen verloot.

Bekijk de missie in het magazine.

Een aantal jaren achter elkaar heeft Spyctive een missie ontwikkeld voor de spellenbeurs "Spellenspektakel". Op de beurs konden de kinderen de crime scene...

Lees meer...

Een spionnen missie voor het Zo Zit Dat magazine

Voor Zo Zit Dat Magazine, heeft Spyctive een spannende missie ontwikkeld. De kinderen kunnen met behulp van het magazine, een spannend mysterie ontrafelen. Met behulp van het tijdschrift, een aantal websites en de website van Noi92, lossen de kinderen een spannend mysterie op. Onder de deelnemers worden prijzen verloot.

Bekijk de missie in het magazine.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form