7 t/m 10 jaar buiten - Hoe werkt het?

Een spion met een plattegrond voor het speurtocht kinderfeestje
Stap 1 - Voorbereiding

U ontvangt de top secret missiemap met alle materialen en het telefoonnummer van onze geheim agent voor tijdens het kinderfeestje. Ter voorbereiding print u een plattegrond van de omgeving waar u de missie wenst uit te zetten. Hierna verstopt u de tien gekleurde enveloppen op de route. Met de meegeleverde stickertjes kunt u op de plattegrond aangeven waar de envelopjes zijn verstopt. De voorbereiding duurt ongeveer 1½ uur.

Een top secret missiedossier voor het kinderfeestje
Stap 2 - Start missie

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het openen van de TOP SECRET envelop en het bekijken van de spannende video waarin wordt uitgelegd wat de opdracht is. De video en de websites kunnen ook op een iPad bekeken worden.

De spionnen handboekjes voor tijdens het speurtocht kinderfeestje
Stap 3 - Spionnenboekjes en taken

Na het bekijken van de video worden de spionnenboekjes en taakkaarten verdeeld. Door het verdelen van de taken kan ruzie tijdens het feestje worden voorkomen. De kinderen kunnen in het boekje onder andere een spionnennaam schrijven en een pasfoto plakken. Het boekje is tevens voorzien van informatie over spionnen en verschillende soorten geheimtaal.

Kinderen vinden tijdens de speurtocht een aanwijzing bij een prullenbak
Stap 4 - De missie

De kinderen gaan op pad op zoek naar de eerste aanwijzing. Onze geheim agent belt de kinderen om ze succes te wensen. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig.

Een Spyctive met missiedossier
Kinderen tijdens het kinderfeestje aan de telefoon met een geheim agent
Stap 6 - Echt contact

Tijdens het kinderfeestje belt onze geheim agent de kinderen om belangrijke informatie door te geven. Ook krijgen zij informatie over verdachten die in de buurt zijn gezien en geeft onze agent de uiterlijke kenmerken van deze personen. Hierna wordt iedere voorbijganger verdacht. Wanneer de kinderen ook nog eens een anonieme sms (vanaf 9 jaar) ontvangen wordt het pas echt spannend. Wanneer de kinderen alle aanwijzingen hebben verzameld, gaan zij terug naar huis om de informatie door te geven en de ontknoping te bekijken.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form