VEELGESTELDE VRAGEN

 • Veelgestelde vragen
 • 1. Mijn kind wordt 10 jaar, welke categorie is dan geschikt?

  Deze keuze is afhankelijk van de leeftijd van alle deelnemers. Wanneer de kinderen 9 en 10 jaar zijn, kiest u voor de categorie 7 t/m 10 jaar. Wanneer de deelnemers 10 en 11 jaar zijn, kiest u voor de categorie 10 t/m 13 jaar. U kunt onder de gekozen missie vervolgens aangeven of de deelnemers 7/8, 9/10, 10/11 of 12/13 jaar zijn. Wij adviseren u om niet te kiezen voor een oudere categorie. De missies zijn voor de gekozen leeftijd ontwikkeld en ook de spanning is geschikt voor de aangegeven leeftijd. Wij houden over het algemeen aan dat de categorie 10 t/m 13 jaar geschikt is voor kinderen vanaf groep 7.

 • 2. Kan een gepland feestje ook verplaatst worden?

  Ja u kunt een gepland kinderfeestje altijd verplaatsen. U kunt tot op de dag van het geplande feestje via telefoon of e-mail doorgeven dat het feestje verplaatst zal worden. Dit dient uiteraard wel voor de starttijd van het kinderfeestje aan ons doorgegeven te zijn. Wanneer de starttijd van het feestje is verstreken, is het niet meer mogelijk een feestje te verplaatsen.

  Aan het verplaatsen van het feestje zijn geen kosten verbonden. Alleen wanneer u nieuwe uitnodigingen wenst te ontvangen, worden deze in rekening gebracht.

  U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.

 • 3. Moet ik een e-mailadres beschikbaar stellen voor de 10 t/m 13 jaar binnenfeestjes?

  Nee dit is niet nodig. In het missiedossier zitten de email instructies voor de kinderen. De kinderen kunnen via de website van het hoofdbureau inloggen. Via deze website ontvangen de kinderen de e-mail berichten en kunnen zij ook berichten versturen.

 • 4. Wat kost een kinderfeestje (missie)?

  De kosten voor een kinderfeestje voor 7 t/m 10 jaar buiten zijn als volgt:

  • Voor groepen t/m 15 deelnemers € 99,50
  • Voor groepen t/m 20 deelnemers € 119,50
  • Voor groepen t/m 30 deelnemers € 139,50

  De kosten voor een kinderfeestje voor 7 t/m 10 jaar binnen zijn als volgt:

  • Voor groepen t/m 15 deelnemers € 99,50
  • Voor groepen t/m 20 deelnemers € 119,50
  • Voor groepen t/m 40 deelnemers € 139,50

  De kosten voor een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar buiten zijn als volgt:

  • Voor groepen t/m 15 deelnemers € 119,50
  • Voor groepen t/m 20 deelnemers € 139,50
  • Voor groepen t/m 30 deelnemers € 159,50

  De kosten voor een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen zijn als volgt:

  • Voor groepen t/m 15 deelnemers € 119,50
  • Voor groepen t/m 20 deelnemers € 139,50
  • Voor groepen t/m 40 deelnemers € 159,50
 • 5. Hoe lang duurt een feestje?

  De feestjes voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De feestjes voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De duur van de buitenfeestjes kunt u inkorten of verlengen door de afstand van de envelopjes in te korten of te verlengen.

 • 6. Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

  BETAALMOGELIJKHEDEN

  Na het plaatsen van een bestelling krijgt u de mogelijkheid de bestelling via iDeal (alleen in Nederland), Paypal of factuur te betalen. Wanneer u kiest voor iDeal, kunt u direct via Internetbankieren het bedrag betalen. De keuze Paypal verwijst u door naar de Paypal betaalpagina. Wanneer u kiest voor betalen via factuur ontvangt u direct na het verzenden van uw bestelling een bevestiging en factuur via e-mail. De factuur is tevens na het inloggen op onze website te bekijken. Mocht u een vergissing hebben gemaakt en gekozen hebben voor het betalen via factuur, maar via iDeal willen betalen, dan kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. U komt vervolgens op uw orderbevestiging op onze website waar u de betaalwijze kunt wijzigen.

  FACTUUR

  De automatisch via e-mail verzonden orderbevestiging is tevens de factuur van uw bestelling. De betaalgegevens staan onderin de verzonden e-mail. Het komt helaas wel eens voor dat een internetprovider de automatisch verzonden bevestiging/factuur weigert en u hierdoor niet de email ontvangt. U kunt via deze link alsnog de factuur bekijken en printen. Tevens wordt de factuur met het pakket verzonden. U ontvangt dus binnen enkele dagen de factuur via post. Uiteraard kunt u ook contact opnemen, waarna wij de factuur nog eens via email kunnen versturen. Het is tevens mogelijk op uw orderoverzicht de betaling te wijzigen van factuur naar bijvoorbeeld iDeal of Paypal. U kunt vervolgens via dezelfde pagina de betaling uitvoeren.

  Wij hebben niet de mogelijkheid om onder rembours te bestellen of te betalen via creditcard.

 • 7. Hebben wij internet nodig voor het kinderfeestje?

  Voor onze kinderfeestjes heeft u inderdaad internet nodig. De missie start met een online instructievideo.

  Voor de kinderfeestjes voor buiten is een internetverbinding alleen nodig bij de start en het einde van de missie. Wanneer de kinderen buiten op zoek zijn naar de enveloppen, hebben zij geen internet nodig. Gedurende de missie voor 10 t/m 13 jaar buiten, is er één moment waarop de kinderen iets op internet kunnen opzoeken, zij kunnen dit echter ook telefonisch aan onze geheim agent vragen.

  Voor de kinderfeestjes voor binnen is gedurende de gehele missie internet nodig om bijvoorbeeld bewijs op te zoeken of een video te bekijken. Wanneer de kinderen tijdens de missie even naar buiten moeten om bijvoorbeeld bewijsmateriaal ergens op te halen, hebben zij buiten geen internet nodig.

 • 8. Wij willen het weer nog even afwachten, kunnen wij al wel reserveren?

  Dit kan inderdaad. U boekt de missie waar uw voorkeur naar uitgaat. U heeft hierbij twee mogelijkheden.

  U kunt binnen Nederland ervoor kiezen om alleen de uitnodigingen te ontvangen en nog even te wachten met het versturen van het pakket. U betaalt dan de aanvullende verzendkosten voor het alleen versturen van de uitnodigingen (€ 2,95). Het missiedossier wordt uiterlijk vijf werkdagen voor de geplande missie naar u verzonden wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons heeft doorgegeven.

  U kunt er ook voor kiezen om te wachten met het versturen van het volledige missiepakket. Wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeeft wordt het pakket verzonden.

  Voor klanten vanuit België is het vanwege de hogere verzendkosten alleen mogelijk om te wachten met het versturen van het volledige pakket.

 • 9. Is er ook een buitenmoment tijdens de binnenfeestjes?

  Ja, tijdens de kinderfeestjes voor binnen, zijn er twee buitenmomenten verwerkt. Mocht u het feestje liever volledig binnen laten plaatsvinden, is dit uiteraard ook mogelijk. Meer informatie leest u in de instructiebrief.

 • 10. Ons kind wordt 7 jaar en zit nog in groep 3, kan dit?

  Dit is afhankelijk van de leesvaardigheid van de kinderen. De kinderen krijgen bewijsmaterialen (binnen) of envelopjes (buiten) waar korte zinnen op staan.

  Wanneer de deelnemers nog niet kunnen lezen, kunt u ervoor kiezen om de ouders de informatie voor te laten lezen. Wanneer de kinderen aan het begin van groep 3 zitten, raden wij onze kinderfeestjes voor binnen nog af. Wij raden u aan dan voor een buitenfeestje te kiezen of nog een jaartje te wachten.

 • 11. Waar kunnen de feestjes plaatsvinden en tot hoe laat?

  Onze kinderfeestjes vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor het feestje dient u wel te beschikken over een computer of iPad met wifi of 4G verbinding en een mobiele telefoon.

  Onze kinderfeestjes kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Een missie kan uiterlijk om 19:30 uur starten.

 • 12. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  VERZENDING

  Bestellingen in Nederland die wij op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden*. Mocht u haast hebben met uw bestelling en het is na 13:00 uur, neemt u dan even telefonisch contact met ons op (Tel: 088-4080804), het is mogelijk dat uw bestelling alsnog verwerkt kan worden. Wanneer u gekozen heeft voor het betalen via factuur, wordt ook de factuur met het missiepakket verzonden. Mocht u de factuur niet meer hebben, kunt u onderin de pagina inloggen en het overzicht van uw bestelling bekijken. Bestellingen die in België plaatsvinden, dienen eerst betaald te zijn, voor wij deze versturen. Bestellingen worden via PostNL verzonden. Over het algemeen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

  Voor een zending binnen Nederland worden € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor een zending naar België betaalt u de PostNL verzendkosten van € 11,95.

  * Wanneer de bestelling slechts accessoires bevat en bij een orderbedrag van meer dan € 175,00 wordt de bestelling verzonden na ontvangst van de betaling. Wanneer u een bestelling op factuur plaatst, waarbij het feestje binnen 7 dagen zal plaatsvinden, wordt de bestelling tevens verzonden na ontvangst van de betaling.

  WEERSVERWACHTING AFWACHTEN

  Wanneer u in een boeking aangeeft dat u het missiepakket, bijvoorbeeld in verband met de weersomstandigheden, nog niet wenst te ontvangen, kunt u ons uiterlijk vijf werkdagen voor de geplande missie informeren welke missie u wenst te ontvangen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het missiepakket zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Houdt u altijd rekening met de verzendtermijn zodat u het missiepakket voor de geplande datum in huis kunt hebben.

  SPOEDZENDING

  Voor het versturen van een spoedzending brengen wij alleen de kosten van PostNL in rekening. De kosten voor de PostNL spoedservice voor de volgende werkdag voor 12:00 uur bedragen € 25,30 in Nederland en € 32,95 voor België. Aangezien een boeking op werkdagen voor 13:00 uur bij ons moet zijn ontvangen om dezelfde dag verwerkt te kunnen worden, is het noodzakelijk dat u altijd even telefonisch contact opneemt, wanneer u een spoedbestelling wenst te plaatsen. Wij kunnen dan telefonisch met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Een bestelling met spoed op zaterdag leveren is helaas niet mogelijk. Deze service wordt door PostNL niet meer aangeboden.

 • 13. Wat hebben we voor een feestje nodig?

  U dient te beschikken over een computer of iPad met Internetverbinding en één mobiele telefoon.

  Voor een kinderfeestje voor buiten dient u zelf een plattegrond van de omgeving, waar u de route wenst uit te zetten, te maken. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten boekt voor grote groepen, dient u per groep over een mobiele telefoon te beschikken. Dit betekent dat u voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers, twee mobiele telefoons nodig heeft. En voor groepen van 21 t/m 30 deelnemers dient u over drie mobiele telefoons te beschikken. De telefoonnummers kunt u ook nog op de dag van de missie aan ons doorgeven.

  Voor de kinderfeestjes voor binnen vragen wij u tevens als begeleider op de locatie, om een envelop met bewijs buiten te verstoppen of om een ander persoon te regelen die als 'geheim agent' het bewijs kan overhandigen. Welke informatie u dient te verstoppen en hoe dit te werk gaat, verschilt per missie. U ontvangt hierover een duidelijke instructiebrief bij het missiepakket. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 • 14. Hoe kan ik een kinderfeestje of accessoires bestellen?

  U bestelt een kinderfeestje (missie) door te klikken op de missie naar keuze en vervolgens het formulier in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor het inplannen van uw boeking en het maken van de uitnodigingen. Vervolgens klikt u op de knop bestellen. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in. Deze gegevens zijn noodzakelijk om het pakket naar u te kunnen versturen. Mocht u problemen ondervinden met het bestellen, neemt u dan gerust contact met ons op.

  Voor het aankleden van de missie hebben wij accessoires beschikbaar. Om de accessoires te bestellen, klikt u bovenin het menu op de knop "De feestjes" en hieronder op de knop "Accessoires". Hierna klikt u op de accessoire naar keuze en de knop "Bestellen".

 • 15. Wij hebben eerder een binnenfeestje gedaan en willen nu een buitenfeestje. Krijgen wij echt een ander spel?

  Ja elke missie (kinderfeestje) heeft zijn eigen verhaallijn. De verschillende categorieën hebben zelfs een totaal andere verloop en andere onderdelen. U kunt ervan verzekerd zijn dat bij een tweede feestje, de kinderen echt een nieuwe missie gaan doen.

 • 16. Hoe vaak wordt er telefonisch contact opgenomen?

  Gedurende onze kinderfeestjes voor buiten hebben de kinderen minimaal vijf keer telefonisch contact. De kinderen krijgen echter ook het bericht dat er onderweg verdachten zijn gesignaleerd en dat ze in de gaten worden gehouden. Het komt regelmatig voor dat de kinderen dan veel vaker contact hebben met de geheim agent om nieuwe ontdekkingen of verdachte zaken te bespreken.

  Tijdens de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar binnen, wordt er meerdere keren telefonisch en ook via e-mail contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen nieuwe informatie en aanwijzingen ook via e-mail. Sommige kinderen vinden het nog iets te spannend om te bellen. Het is dan geen enkel probleem als zij de informatie liever via e-mail geven. Hoe vaak er telefonisch contact is met de geheim agent is dus ook afhankelijk van de kinderen zelf.

  Gedurende de kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar binnen, wordt er meerdere keren telefonisch contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen ook via de website nieuwe informatie en aanwijzingen. De kinderen dienen zelf ook telefonisch contact op te nemen met de geheim agent. Hoe vaak zij dit doen, mogen de kinderen zelf bepalen. Sommige kinderen vinden het nog iets te spannend om te bellen.

 • 17. Bij het gebruik van internet, lopen we geen gevaar nare dingen tegen te komen?

  Alle websites voor de missies van Spyctive, zijn ook door Spyctive ontwikkeld. Tijdens de binnenmissies voor 10 t/m 13 jaar dienen de kinderen bewijsmateriaal op internet op te zoeken. De websites die zij hiervoor moeten benaderen zijn ook door Spyctive ontwikkeld en dus veilig voor kinderen.

  Het is altijd aan te raden dat u toezicht blijft houden om te voorkomen dat de kinderen zelf naar een andere website gaan.

 • 18. Met hoeveel deelnemers kunnen de feestjes gedaan worden?

  De kinderfeestjes voor buiten zijn met minimaal 3 deelnemers te doen. Het ideale aantal is 10 deelnemers. U kunt het feestje boeken voor groepen t/m 15 deelnemers, voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers en voor groepen van 21 t/m 30 deelnemers.

  De kinderfeestjes voor binnen zijn met minimaal 5 deelnemers te volbrengen. Met minder deelnemers is ook mogelijk, maar dan zou de missie iets langer kunnen duren. U kunt het feestje boeken voor groepen t/m 15 deelnemers, voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers en voor groepen van 21 t/m 40 deelnemers.

 • 19. Kan ik een pauze houden tijdens het kinderfeestje?

  U kunt inderdaad tijdens het feestje een pauze houden voor maximaal 30 minuten. U dient dit wel vooraf aan de missie aan ons door te geven. Wij dienen hiermee namelijk rekening te houden bij het inplannen van de begeleiders.

 • 20. Gaan de kinderen als groep op pad bij de kinderfeestjes voor buiten?

  Tijdens een kinderfeestje voor groepen t/m 15 deelnemers, gaan de kinderen als groep op pad. Elk kind ontvangt een eigen taakkaart (zoals de taak voor het opnemen van de telefoon). Dankzij de taakkaarten worden discussies voorkomen en hebben de kinderen elkaar tijdens de missie nodig.

  Wanneer u kiest voor een feestje voor grote groepen (vanaf 16 deelnemers) worden de kinderen in groepen verdeeld. Twee groepen bij de feestjes voor 16 t/m 20 deelnemers en drie groepen bij de feestjes voor 21 t/m 30 deelnemers.

 • 21. Zijn de kinderfeestjes ook in een andere taal beschikbaar?

  Nee op dit moment hebben wij de kinderfeestjes alleen in het Nederlands beschikbaar. U kunt een missie wel in het buitenland laten plaatsvinden, maar dan dienen de kinderen wel Nederlands te spreken en in het Nederlands te kunnen lezen.

 • 22. Wij hebben meerdere jarigen, wat nu?

  Dit is geen probleem. U kunt in het boekingsformulier alle namen van de jarigen invullen. Wij zorgen er dan voor dat de namen van alle jarigen op de uitnodigingen komen te staan. Houdt u er rekening mee dat de manier waarop u de namen in het veld typt, wordt overgenomen voor de uitnodigingen. U vult de namen bijvoorbeeld in als "James Bond en Sherlock Holmes".

  Mocht u de uitnodigingen per jarige persoonlijk willen maken. Bijvoorbeeld vijf uitnodigingen met de naam Sherlock Holmes en vijf uitnodigingen met de naam James Bond, kunt u na het plaatsen van uw bestelling ons een email sturen of uw orderbevestiging beantwoorden met deze informatie. Wij zorgen er dan voor dat dit correct wordt verwerkt.

  U hoeft slechts één geboortedatum in te vullen. De geboortedatum is slechts voor onze begeleider een indicatie van de leeftijd van de deelnemers. De begeleider kan hier dan rekening mee houden gedurende de missie. Wij hoeven dus niet van alle jarigen de geboortedata te weten.

 • 23. Kan ik een optie nemen voor een datum?

  BESCHIKBAARHEID

  Onze kinderfeestjes kunnen 7 dagen per week, tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Een kinderfeestje kan uiterlijk om 19:30 uur starten. De missie wordt op afstand door een geheim agent van ons begeleid via telefoon (en bij 10 t/m 13 jaar binnen ook via e-mail). In verband met de beschikbaarheid van onze begeleiders kunnen wij maximaal 50 missies (kinderfeestjes) per dag plannen. U kunt de beschikbaarheid hier bekijken. Wanneer de dag echter vol gepland is, is het wellicht mogelijk dat het door u gekozen tijdstip nog wel in te plannen is. Neemt u in dit geval even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  OPTIE

  Het is tevens mogelijk om vrijblijvend en gratis een optie te nemen voor een datum. Dit doet u via de pagina met de beschikbaarheid. Wanneer alle details voor u bekend zijn, kunt u het spel vervolgens via de website boeken met hetzelfde e-mail adres waarmee u de optie heeft geplaatst. Hierbij komt ook de optie automatisch te vervallen. Het is overigens ook geen enkel probleem om de bestelling te plaatsen wanneer voor u de details van het kinderfeestje nog niet bekend zijn. Het is altijd mogelijk het kinderfeestje te verplaatsen of de opgegeven informatie te wijzigen.

  Het plannen van een kinderfeestje is niet mogelijk op onderstaande feestdagen:

  • 27 april (Koningsdag)
  • 24, 25 en 26 december
  • 31 december
  • 1 januari
 • 24. Het spel wordt begeleid door een medewerker van jullie, hoe dan?

  Onze begeleider zal als geheim agent de missie begeleiden via telefoon. De kinderen bellen de geheim agent om bijvoorbeeld codeberichten door te geven en de geheim agent belt de kinderen ook om nieuwe informatie door te geven. Bij de binnenmissies voor 10 t/m 13 jaar heeft de geheim agent ook via email contact met de kinderen. Aangezien onze begeleider voor uw missie wordt ingepland, is het van belang dat uw feestje op een datum en tijdstip wordt geboekt. Voor de prijs van onze missies is het niet mogelijk een begeleider fysiek op uw locatie aanwezig te hebben.

  Bij het missiedossier zit een aparte envelop met uitgebreide instructies voor de ouders/begeleiders. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen.

 • 25. Zijn er verschillende missies per leeftijdscategorie?

  Per leeftijdscategorie zijn er meerdere missies beschikbaar. In het selectie menu onder de knop De feestjes kunt u een keuze maken uit leeftijd, aantal deelnemers en locatie. Na het klikken op de knop 'Filter', krijgt u de beschikbare missies te zien.

 • 26. Kunnen wij ook uitnodigingen ontvangen?

  Bij het plaatsen van uw boeking kunt u aangeven of u ook uitnodigingen wenst te ontvangen. Hiervoor worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. U ontvangt van ons de op maat gemaakte uitnodigingen voor het kinderfeestje. U hoeft alleen de namen van de genodigden op de envelopjes te schrijven en de uitnodigingen uit te delen. Wanneer wij uw boeking voor 13:00 uur op een werkdag ontvangen en u aangeeft de uitnodigingen direct te willen ontvangen, worden dezelfde dag de uitnodigingen verzonden.

 • 27. Ik kan niet goed overweg met een computer, kunnen wij de missie nu niet doen?

  Het gebruik van onze websites voor de missies zijn eenvoudig en spreken voor zich. Over het algemeen kunnen ook kinderen zelf al erg goed overweg met de computer en het Internet. Met de beschrijving in het dossier en de instructievideo komen zij er prima uit. Uiteraard is het wel aan te raden dat u toezicht houdt en zorgt dat ze de kinderen zich houden aan de afspraken en de verdeelde taken.

  Voor de missies van 7 t/m 10 jaar is het computergebruik erg eenvoudig. Mocht u toch iets niet duidelijk vinden, kunt u gedurende de missie altijd contact opnemen met de begeleider. Hij/zij kan de kinderen dan op weg helpen.

 • 28. Wij hebben meer dan 15 deelnemers, kan dit?

  Wij hebben inderdaad kinderfeestjes beschikbaar voor groepen vanaf 15 deelnemers. U kunt bij het plaatsen van de bestelling kiezen voor 16 t/m 20 of 21 t/m 30 deelnemers. Onze kinderfeestjes voor binnen zijn er ook in een versie voor 31 t/m 40 deelnemers.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form