Veelgestelde vragen - Algemeen

Mijn kind wordt 10 jaar, welke categorie is dan geschikt?

Deze keuze is afhankelijk van de leeftijd van alle deelnemers. Zijn de kinderen 9 en 10 jaar, kiest u voor de categorie 7 t/m 10 jaar. Wanneer de deelnemers 10 en 11 jaar zijn, kiest u voor de categorie 10 t/m 13 jaar. U kunt onder de gekozen missie vervolgens aangeven of de deelnemers 7/8, 9/10, 10/11 of 12/13 jaar zijn. Wij adviseren u om niet te kiezen voor een oudere categorie. De missies zijn voor de gekozen leeftijd ontwikkeld en ook de spanning is geschikt voor de aangegeven leeftijd. Wij houden over het algemeen aan dat de categorie 10 t/m 13 jaar geschikt is voor kinderen vanaf groep 7.

Wat kost een kinderfeestje (missie)

De feestjes voor 7 t/m 10 jaar kosten € 99,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). De missie is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

De feestjes voor 10 t/m 13 jaar kosten € 119,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). De missie is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

Hoe lang duurt een feestje?

De feestjes voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De feestjes voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De duur van de buitenfeestjes kunt u inkorten of verlengen door de afstand van de envelopjes in te korten of te verlengen.

Hebben wij internet nodig om de instructievideo te bekijken?

Onze missiedossiers worden standaard verzonden met een inlogformulier voor een online instructievideo.

Wanneer u de instructievideo graag op DVD wenst te ontvangen is dit ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. U heeft echter wel internet nodig voor het inloggen op de start website en het bekijken van het eindfilmpje.

Wij willen het weer nog even afwachten, kunnen wij al wel reserveren?

Dit kan inderdaad. U boekt de missie waar uw voorkeur naar uitgaat. U heeft hierbij twee mogelijkheden.

U kunt ervoor kiezen om alleen de uitnodigingen te ontvangen en nog even te wachten met het versturen van het pakket. U betaalt dan de aanvullende verzendkosten voor het alleen versturen van de uitnodigingen (€ 2,95). Het missiedossier wordt uiterlijk vijf werkdagen voor de geplande missie naar u verzonden wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons heeft doorgegeven.

U kunt er ook voor kiezen om te wachten met het versturen van het volledige missiepakket. Wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeeft wordt het pakket verzonden.

Waar kunnen de feestjes plaatsvinden?

De feestjes vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor het feestje dient u wel te beschikken over een computer of iPad met wifi of 4G verbinding en een mobiele telefoon.

Kan het feestje ook 's avonds/in het donker plaatsvinden?

Dit kan inderdaad. De kinderfeestjes kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Een missie kan uiterlijk om 19:30 uur starten.

Hoe kan ik aanvullende accessoires bestellen?

Voor het aankleden van de missie hebben wij accessoires beschikbaar. Om de accessoires te bestellen, klikt u bovenin het menu op de knop "De feestjes" en hieronder op de knop "Accessoires". Hierna klikt u op de accessoire naar keuze en de knop "Bestellen".

Hoe kan ik een kinderfeestje bestellen?

U boekt een feestje (missie) door te klikken op het feestje naar keuze en vervolgens onder aan de pagina het formulier in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor het inplannen van uw boeking en het maken van de uitnodigingen. Vervolgens klikt u op de knop bestellen. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in. Deze gegevens zijn noodzakelijk om het pakket naar u te kunnen versturen. Mocht u problemen ondervinden met het bestellen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij hebben eerder een binnenfeestje gedaan. Wij willen nu een buitenmissie, krijgen wij echt een ander spel?

Ja, elke missie (kinderfeestje) heeft zijn eigen verhaallijn. De verschillende categorieën hebben zelfs een totaal andere verloop en andere onderdelen. U kunt ervan verzekerd zijn dat bij een tweede feestje, de kinderen echt een nieuwe missie gaan doen.

Bij het gebruik van Internet, lopen we geen gevaar nare dingen tegen te komen?

Alle websites voor de missies van Spyctive Misdaadspellen, zijn ook door Spyctive Misdaadspellen ontwikkeld. Tijdens de binnen missies voor 10 t/m 13 jaar dienen de kinderen bewijsmateriaal op internet op te zoeken. De websites die zij hiervoor moeten benaderen zijn ook door Spyctive Misdaadspellen ontwikkeld en dus veilig voor kinderen.

Het is altijd aan te raden dat u toezicht blijft houden om te voorkomen dat de kinderen zelf naar een andere website gaan.

Kan ik een pauze houden tijdens het kinderfeestje?

U kunt inderdaad tijdens het feestje een pauze houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten.

Wenst u een pauze te houden tijdens het feestje, geeft u dit dan even aan ons door. Dan kan onze begeleider tijdens de missie hier rekening mee houden.

Zijn de kinderfeestjes ook in een andere taal beschikbaar?

Nee, helaas hebben wij op dit moment de kinderfeestjes alleen in het Nederlands beschikbaar. U kunt een missie wel in het buitenland laten plaatsvinden, maar dan dienen de kinderen allen wel Nederlands te spreken en in het Nederlands te kunnen lezen.Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form