Tips en downloads

Maak je eigen escape room

Zelf thuis een escape room maken is niet zo moeilijk als u wellicht denkt. Altijd al thuis een escape room willen maken voor vrienden, familie of de kinderen? Dan is dit uw kans. Het maken van een escape room vraagt enige voorbereiding en je zou ook denken veel creativiteit, maar dat is niet nodig met ons stappenplan en tips voor de leukste puzzels, opdrachten en natuurlijk onze gratis downloads. Dus laten we snel beginnen.

Lees meer...

Download gratis dossier voor kinderfeestje

Heeft u een eigen escape room voor een kinderfeestje gemaakt of een top secret missie voor kinderen uitgewerkt? Dan is het natuurlijk extra leuk wanneer u deze in een cool missiedossier kunt presenteren. Wij hebben hiervoor een top secret missiedossier gemaakt. Bewaar de top secret documenten voor de missie in het missiedossier of verwerk aanwijzingen voor uw escape room kinderfeestje in het dossier. Op de website van Noi92 kunt u tevens gratis missies voor kinderen vinden. Print de documenten en geef deze in het missiedossier aan de kinderen. Het dossier is zonder in te loggen, gratis te downloaden op onze website.

Lees meer...

Gratis codekraker om te downloaden voor een spionnen kinderfeestje

In een aantal van onze missies is een codekraker verwerkt. Deze codekraker zit natuurlijk als mooi drukwerk in het pakket. Maar wanneer u geen codekraker heeft en zelf spannende codeberichten voor kinderen achter wil laten of wanneer kinderen voor elkaar codeberichten achter willen laten, kunt u de Noi92 Codekraker downloaden. Print de codekraker op stevig papier en knip deze uit. Koop splitpennen en knip een klein gaatje in het midden van de twee cirkels. Leg de cirkels op elkaar, doe de splitpen door het midden en u heeft een eigen codekraker.

Lees meer...

Gratis vingerafdruk scanner voor kinderfeestje

Wanneer u een spionnen kinderfeestje heeft gepland en u heeft een stoere spionnen hoofdkwartier gemaakt, is het natuurlijk erg leuk wanneer kinderen bij binnenkomst eerst hun vingerafdruk moeten scannen om toegang te krijgen. Gebruik hiervoor de Noi92 vingerafdrukscanner. Deze kunt u gratis op onze website downloaden.

Lees meer...

Meisjes van 7 en 8 jaar tijdens een speurtocht kinderfeestje

Een goed uitgedachte speurtocht zorgt altijd voor een geslaagd kinderfeestje. Het is een populaire activiteit tijdens een kinderfeestje, maar ook om met de hele klas of sportclub te doen. Maar hoe organiseer je nou eigenlijk een speurtocht? Wij geven de belangrijkste tips.

Lees meer...

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo