Verzending

Bestellingen in Nederland die wij op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden[1]. Mocht u haast hebben met uw bestelling en het is na 13:00 uur, neemt u dan even telefonisch contact met ons op (Tel: 088-4080804). Het is mogelijk dat uw bestelling alsnog verwerkt en verzonden kan worden. Wanneer u gekozen heeft voor het betalen via factuur wordt ook de factuur met het missiepakket verzonden. Mocht u de factuur niet meer hebben, kunt u op onze website inloggen en het overzicht van uw bestelling bekijken. Bestellingen vanuit België dienen eerst betaald te zijn, voor wij deze versturen. Onze bestellingen worden via PostNL verzonden. Over het algemeen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis. Na verzending ontvangt u een track&trace code waarmee u de bestelling kunt traceren.

Voor een zending binnen Nederland worden € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor een zending naar België betaalt u de PostNL verzendkosten van € 11,95.

[1] Wanneer de bestelling slechts accessoires bevat en bij een orderbedrag van meer dan € 175,00, wordt de bestelling verzonden na ontvangst van de betaling. Wanneer u een bestelling op factuur plaatst en het feestje dient binnen 7 dagen plaats te vinden, wordt de bestelling tevens verzonden na ontvangst van de betaling.

Het weer afwachten

Wanneer u bij uw bestelling aangeeft dat u het missiepakket, bijvoorbeeld in verband met de weersomstandigheden, nog niet wenst te ontvangen, kunt u ons uiterlijk vijf werkdagen voor de geplande missie informeren welke missie u wenst te ontvangen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het missiepakket zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Houd rekening met de verzendtermijn zodat u het missiepakket voor de geplande datum in huis heeft.

Spoedzending

Voor het versturen van een spoedzending brengen wij ook alleen de kosten van PostNL in rekening. De kosten voor de PostNL spoedservice voor de volgende werkdag voor 12:00 uur bedragen € 25,30 voor zendingen binnen Nederland en € 32,95 voor België. Aangezien een boeking op werkdagen voor 13:00 uur bij ons moet zijn ontvangen om dezelfde dag verwerkt te kunnen worden, is het noodzakelijk dat u altijd even telefonisch contact opneemt, wanneer u een spoedbestelling wenst te plaatsen. Wij kunnen dan telefonisch met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Een bestelling met spoed op zaterdag leveren is helaas niet mogelijk. Deze service wordt door PostNL niet meer aangeboden.