Veelgestelde vragen - Deelnemers

Wij hebben meerdere jarigen, wat nu?

Dit is geen probleem. U kunt in het boekingsformulier alle namen van de jarigen invullen. Wij zorgen er dan voor dat de namen van alle jarigen op de uitnodigingen komen te staan. Houdt u er rekening mee dat de manier waarop u de namen in het veld typt, wordt overgenomen voor de uitnodigingen. U vult de namen bijvoorbeeld in als "James Bond en Sherlock Holmes".

Mocht u de uitnodigingen per jarige persoonlijk willen maken. Bijvoorbeeld vijf uitnodigingen met de naam Sherlock Holmes en vijf uitnodigingen met de naam James Bond, kunt u na het plaatsen van uw bestelling ons een email sturen of uw orderbevestiging beantwoorden met deze informatie. Wij zorgen er dan voor dat dit correct wordt verwerkt.

U hoeft slechts één geboortedatum in te vullen. De geboortedatum is slechts voor onze begeleider een indicatie van de leeftijd van de deelnemers. De begeleider kan hier dan rekening mee houden gedurende de missie. Wij hoeven dus niet van alle jarigen de geboortedata te weten.

Wij hebben meer dan 15 deelnemers, kan dit?

Er zijn inderdaad missies beschikbaar voor groepen vanaf 15 deelnemers. U kunt in het selectie menu kiezen voor 16 t/m 20, 21 t/m 30 of 31 t/m 40 deelnemers.Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form