mooizicht_1829374884
mooizicht_1829374884onderzoek-detective-kinderfeestjecontact-tijdens-kinderfeestjenieuwbewijs-kinderfeestje-buitencodewoorden-binnen-kiinderfeestjeposter_kinderfeestje
Verhaallijn kinderfeestje Afgelopen nacht is de kluis van Hotel Mooizicht gekraakt. Uit de kluis zijn de diamanten van een hotelgast gestolen. De verdachten worden vandaag in het hotel vastgehouden tot de Spyctives deze zaak op kunnen lossen. De Spyctives onderzoeken het bewijs en controleren de ve ...Lees meer

Mysterie van Hotel Mooizicht

Kinderfeestje voor binnen voor 7 t/m 10 jaar. Lees hieronder een uitgebreide omschrijving.

€ 99,50
Per groep t/m 15 deelnemers
t/m 40 deelnemers mogelijk

Verhaallijn kinderfeestje

Afgelopen nacht is de kluis van Hotel Mooizicht gekraakt. Uit de kluis zijn de diamanten van een hotelgast gestolen. De verdachten worden vandaag in het hotel vastgehouden tot de Spyctives deze zaak op kunnen lossen. De Spyctives onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Kunnen zij de dader op tijd ontmaskeren? Tijdens de diefstal was er een feest in het restaurant van het hotel. Op de beelden van de beveiligingscamera’s zijn vijf verdachten gezien. Met behulp van de videoverklaringen van de getuigen, kunnen de kinderen de verdachten controleren. Wie spreekt de waarheid? Welke kamersleutels missen er? En kunnen de kinderen ontdekken waar de dader de diamanten heeft verstopt? Met het bewijs in de missiemap, de videoverklaringen en de website, kunnen de kinderen de dader ontmaskeren.

Specificaties

F

Afgelopen nacht is de kluis van Hotel Mooizicht gekraakt. Uit de kluis zijn de diamanten van een hotelgast gestolen. De verdachten worden vandaag in het hotel vastgehouden.

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Bestellen

Voor het bestellen van een kinderfeestje klikt u op het feestje naar keuze en vervolgens op de knop bestellen. U kunt hierna het bestelformulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier, vult u uw naam en adresgegevens in en kunt u de bestelling afronden.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon. Alle overige benodigdheden voor de missie ontvangt u in het missiepakket.

Locatie

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voornamelijk binnen.

Kinderen zijn tijdens het detective kinderfeestje bezig met het onderzoeken van het bewijsmateriaal.

Begeleiding

Live via telefoon door een geheim agent van Spyctive.

Voorbereiding

De voorbereiding duurt maximaal 30 minuten. U kunt gebruikmaken van mogelijke buitenmomenten en hiervoor een extra persoon regelen waarbij de kinderen nieuw bewijsmateriaal ophalen.

Duur

2 tot 2,5 uur.

Prijs

€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
€ 119,50 t/m 20 deelnemers.
€ 139,50 t/m 40 deelnemers.

Een laptop dat tijdens een kinderfeestje wordt gebruikt met het controleren van een vingerafdruk.

Hoe werkt het?

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het bekijken van de introductievideo. Hierna loggen zij in op de missie website.

Verdachten en getuigen

Op de missie poster hangen de kinderen de foto's en profielen van de verdachten. De bewijsmaterialen en verklaringen in het dossier worden met een video op de website toegelicht. De kinderen bekijken de videoverklaringen van de getuigen en controleren bijvoorbeeld een vingerafdruk.

Bel de agent

Gedurende het onderzoek hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. De agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie over onder andere nieuw bewijs dat zij op kunnen halen bij een geheim agent.

Missie geslaagd

Door het onderzoeken van het bewijs vallen er verdachten af en wordt één verdachte steeds verdachter. Via de speciale missie website kunnen de kinderen alle informatie doorgeven. Hierna krijgen zij via een videoverbinding live de arrestatie van de dader te zien. De geheim agent belt nog eenmaal om ze te bedanken en te informeren dat de missie is geslaagd!

Een uitgebreidere omschrijving over hoe de missie voor binnen voor 7 t/m 10 jaar werkt, kunt u lezen op de hoe werkt het pagina.

Een groep meisjes van 8 jaar juichen omdat hun missie geslaagd is.

Het weer afwachten

Wanneer u nog niet zeker bent of u het feestje binnen of buiten wenst te plannen, kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie "weer afwachten". Wij wachten met het versturen van het pakket, maar u kunt wel alvast de uitnodigingen ontvangen. Vijf werkdagen voor het feestje ontvangt u een herinnering om uw definitieve keuze door te geven.

Grote groepen

De feestjes in de categorie 7 t/m 10 jaar binnen kunnen ook voor grote groepen t/m 40 deelnemers geboekt worden en zijn daardoor ook zeer geschikt om met een klas of (sport)club te doen. Het feestje gaat hetzelfde in zijn werk. Het bewijs in de enveloppen wordt als groep behandeld. De prijs voor een groep t/m 20 deelnemers is € 119,50. Voor een groep t/m 40 deelnemers is de prijs € 139,50.

Drie meisjes van 8 en 9 jaar aan de telefoon tijdens het kinderfeestje.

Algemene informatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende missie volbrengen. Zij ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal, informatie en de videoverklaringen van de getuigen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. De kinderen onderzoeken het bewijs en bekijken de verklaringen van de getuigen. Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Door het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen ontdekken de kinderen wie de dader is. Na het doorgeven van de gevonden oplossing, bekijken de kinderen via een live feed de arrestatie.

Bekijk hieronder de andere kinderfeestjes voor binnen voor 7 t/m 10 jaar.

De verdachten worden door de kinderen op een poster geplakt

Verdachten

De verdachten en profielen worden op een poster geplakt. Hierop kunnen de kinderen bijhouden wie extra verdacht is en wie afvalt als verdachte.

Kinderen ontmoeten een geheim agent voor het ophalen van bewijs

Bewijs ophalen

Er is nieuw bewijs gevonden. Een geheim agent heeft het bewijs meegenomen en de kinderen kunnen dit bewijs bij de agent ophalen.

Twee meisjes van 7 jaar onderzoeken bewijs in de missie

Bewijs onderzoeken

De kinderen onderzoeken het bewijs en ontdekken een nieuwe aanwijzing voor het ontmaskeren van de dader.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer