Een meisje vindt tijdens het feestje een geheime code

Vaak wordt er in de winter gekozen voor een kinderfeestje thuis voor binnen. Veel ouders denken dat een buitenfeestje leuker is dan binnen, dit is echter niet het geval. Zowel onze buiten- als binnenfeestjes zijn even spannend en de kinderen vinden ze echt even leuk om te doen. Ook heeft u niet veel ruimte nodig voor een binnenmissie. In elke gemiddelde woonkamer kan de missie prima plaatsvinden.

Kinderfeestje buiten

Tijdens een buitenmissie gaan de kinderen als spionnen informatie verzamelen, codeberichten ontcijferen en aanwijzingen volgen om een misdaad te voorkomen of op te lossen.

Kinderfeestje binnen

Tijdens een binnenmissie gaan de kinderen als detectives bewijs onderzoeken en verdachten controleren om de dader te ontmaskeren en zo de misdaad op te lossen. Wie heeft een alibi? Wie spreekt de waarheid? Was de verdachte wel bij de kapper op het moment van de misdaad? En wat zegt de getuige over hoe de verdachte zich gedroeg? Ging de metro wel op het moment dat de verdachte zegt? De kinderen onderzoeken het bewijs en de verdachten om op al deze vragen antwoord te geven. Hierbij wordt ook DNA, vingerafdrukken en camerabeelden onderzocht. Het onderzoek wordt telefonisch - en vanaf 10 jaar ook via email - begeleid door onze geheim agenten die de kinderen voorzien van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen.

Spannend feestje

Bij de buitenfeestjes wordt de spanning gerealiseerd door de spannende introductievideo, het telefooncontact met onze geheim agent, de verdachte personen die de kinderen in de omgeving zien lopen en een (anonieme) sms die de kinderen van de bende ontvangen (vanaf 9 jaar). En uiteindelijk natuurlijk de spannende ontknoping van de missie.

Introductievideo

Bij de binnenfeestjes wordt de spanning gerealiseerd door ook weer de spannende introductievideo, het contact met onze geheim agent, het ophalen van nieuw bewijsmateriaal en het bewijs in het dossier, zoals beelden van een beveiligingscamera of een afgeluisterd telefoongesprek. Ook bij de binnenfeestjes kan vanaf 9 jaar uiterlijke kenmerken van de kinderen worden doorgegeven. De kinderen ontvangen vervolgens een sms van de bende/verdachte waardoor het lijkt alsof zij in de gaten worden gehouden. Dit maakt de missie nog spannender en heel erg realistisch.

Locatie feestje

Wanneer u twijfelt over de locatie van de missie omdat het wel heel erg slecht weer wordt, kunt u gerust kiezen voor een binnenfeestje. Deze zijn net zo leuk en spannend als de buitenfeestjes. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer