Kinderfeestje in het donker

Onze feestjes thuis kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Dit betekent dat de missie ook in het donker kan plaatsvinden. Dit maakt de missie natuurlijk extra spannend. Wanneer u een feestje in het donker geeft houdt u er dan rekening mee dat het voor de kinderen moeilijker is om de envelopjes te vinden. Een zaklamp is daarom noodzakelijk, bij voorkeur zelfs meerdere zaklampen.

Alleen op pad

Wanneer u de kinderen alleen op pad stuurt, adviseren wij de locaties van de envelopjes aan ons door te geven. Doe dit overzichtelijk en zo beknopt mogelijk zodat onze begeleider de kinderen snel kan helpen, mochten zij een envelopje niet kunnen vinden. U kunt ook een telefoonnummer aan de kinderen geven van een ouder die weet waar de envelopjes verstopt liggen. Houd er wel rekening mee dat dit zo realistisch mogelijk gebracht wordt en de kinderen hierdoor niet weten dat u zelf de envelopjes verstopt heeft. Dit zou de missie minder realistisch en dus ook minder spannend kunnen maken.

Bekend met de omgeving

Wanneer de kinderen alleen op pad gaan, adviseren wij ervoor te zorgen dat tenminste één van de kinderen de omgeving goed kent. En geef de kinderen bijvoorbeeld een telefoonnummer van een ouder mee voor noodgevallen. Ook kan de omgeving minder veilig zijn wanneer kinderen moeten oversteken en ze niet duidelijk zichtbaar zijn voor het verkeer. U kunt de kinderen bijvoorbeeld reflecterende jasjes aangeven. Los te koppelen fietslampjes komen hierbij ook goed van pas.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer