Tips en gratis downloads
Een kinderfeestje voor grote groepen

Onze kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 20, 30 of 40 kinderen. Het maximum aantal is afhankelijk van de categorie. Een kinderfeestje voor grote groepen werkt iets anders dan onze reguliere kinderfeestjes. Hieronder geven wij per categorie de verschillen aan.

7 t/m 10 jaar buiten

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer u de missie voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

7 t/m 10 jaar binnen

Deze kinderfeestjes blijven hetzelfde werken. Wanneer u een grotere groep kinderen heeft, behandelt u de bewijsmaterialen in het dossier klassikaal. De kinderen gaan als één team de missie volbrengen.

10 t/m 13 jaar buiten

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.

10 t/m 13 jaar binnen

Wanneer u het kinderfeestje voor een grotere groep boekt, worden de kinderen in subgroepjes verdeelt. De kinderen gaan per subgroepje de bewijsmaterialen onderzoeken. Wanneer zij van één envelop de bewijzen hebben onderzocht, bespreken zij met de andere groepjes de gevonden informatie. Zij geven de conclusies door aan Noi92 (het hoofdbureau) en openen de volgende envelop met informatie. Op deze manier wordt de missie als één groep volbracht.

Bekijk alle tips

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo