Tips en gratis downloads
Kinderen zien een verdachte lopen tijdens een feestje

Wij ontvangen van ouders vaak de vraag of zij tijdens het kinderfeestje thuis extra personen moeten regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden. Dit is helemaal niet nodig. Tijdens een buitenmissie krijgen de kinderen een telefoontje van onze geheim agent dat de dader/bende/verdachte in de buurt kan zijn. Hierdoor wordt elke voorbijganger als verdachte gezien. Vooral wanneer u de missie uitzet in een rustigere omgeving, is elke voorbijganger extra verdacht. Omdat de kinderen deze persoon als verdachte beschouwen zullen zij de voorbijganger uitvoerig bestuderen en waarschijnlijk ook kenmerken van deze persoon opschrijven. Dit zal natuurlijk ook bij de voorbijganger opvallen waardoor hij/zij weer naar de kinderen zal kijken. Een voorbijganger is dus al snel iemand die helpt de missie nog spannender te maken, zonder dat deze voorbijganger het zelf in de gaten heeft.

Verdachte personen

Fietsers die meerdere keren langskomen, verdachte busjes of de postbode die wel erg lang naar de kinderen kijkt, zijn allemaal perfecte toevoegingen die de missie extra spannend maken. Wanneer de kinderen een verdachte meneer in een auto zien stappen, zal onze begeleider de kinderen vragen het kenteken te noteren. Zogenaamd wordt een andere agent gestuurd om de auto te onderzoeken. Aan het einde van de missie worden de kinderen geïnformeerd dat ook deze verdachte als een mogelijke dader is opgepakt.

Extra persoon inzetten

Wanneer u wel graag een extra persoon wenst in te zetten die tijdens de missie de kinderen zogenaamd in de gaten houdt, kunt u de kenmerken van deze persoon aan onze begeleider doorgeven. Onze begeleider zal de kinderen waarschuwen voor deze verdachte.

Bekijk alle tips

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo