Kinderfeestje blog
Vingerafdrukscanner voor spionnen kinderfeestje

Een geslaagd spionnenfeestje begint natuurlijk met een goed ingericht spionnen hoofdkwartier. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zich echte spionnen voelen in deze cool ingerichte ruimte. Met de tips uit dit artikel kun je jouw woning voor het spionnen kinderfeestje omtoveren tot een echt Noi92 hoofdkwartier met de coolste snufjes, gadgets en decoratie.

Vingerafdrukscanner

Je wil natuurlijk niet dat iedereen zomaar het hoofdkwartier binnen kan lopen. Zorg dat alleen de echte Spyctives worden toegelaten met behulp van een vingerafdrukscanner.

Laserparcours voor spionnen kinderfeestje

Laserparcours

Jouw Spionnen hoofdkwartier is natuurlijk topgeheim en daarom goed bewaakt met behulp van lasers. Span draden van rode wol kriskras door de gang zodat alleen de echte Spyctives het hoofdkwartier kunnen betreden. Voordat je binnenkomt moet je dit parcours voltooien zonder laserstralen te raken! Voor een echte Spyctive is dit naturlijk geen enkel probleem, maar een indringer zal dit erg lastig vinden.

Bom pinata voor spionnen kinderfeestje

Bom Piñata

Het hoofdkwartier is natuurlijk zeer goed beveiligd, zo ook met een tijdbom voor eventuele indringers. Nadat de spionnen door de vingerscanner zijn toegelaten en zich hebben bewezen met de laseropdracht, volgt hier de laatste uitdaging om veilig het hoofdkwartier te treden. Er is een bom geplaatst ter beveiliging, maar de echte Spyctives weten dit natuurlijk veilig te ontmantelen! Trek aan de touwtjes om de bom onschadelijk te maken en misschien ook om een verrassing te ontdekken.

Spionnen afluiterapparaat

Afluisterapparaat

Eenmaal veilig aangekomen in het hoofdkwartier, is het natuurlijk van belang om te zorgen dat de omgeving veilig blijft en er geen indringers in het hoofdkwartier proberen te komen. Daarom is goede afluisterapparatuur belangrijk. Met dit apparaat wordt geluid versterkt, waardoor je door muren en glas heen kunt luisteren. Mochten er toch indringers in de buurt zijn, dan kun je dit gebruiken om hun plannen af te luisteren. Deze is hier te bestellen.

Voetstappen voor een detectivefeestje

Voetstappen

Hmmm… van wie zouden deze voetstappen zijn? Horen ze bij een Spyctive of is er toch iemand binnengedrongen in jullie hoofdkwartier? Deze voetstappen teken je met een permanente marker op overtrekpapier of transparante plakfolie.

Ballonnen voor een echt spionnen kinderfeestje

Noi92 ballonnen

Deze zwarte ballonnen maken jouw spionnen feestje helemaal af. Laat zien dat de Spyctives de training hebben doorstaan en bij Noi92 horen door deze ballonnen door de kamer te verspreiden!

Noi92 spionnen poster

Noi92 poster A2 of A3

Met deze coole posters zorg jij ervoor dat het hoofdkwartier er als een echt Noi92 hoofdkwartier uit ziet en moedig jij de nieuwe Spyctives aan om met een spannende missie te starten.

Spionnen missie placemat

Spionnen missie placemat

Op deze placemat staat een coole minimissie die je tijdens het eten kunt oplossen. Ook staat er allerlei interessante informatie op voor de echte spionnen zoals speciale technieken en gadgets. Dit maakt het eten veel leuker en spannender. Durf jij het aan?

Heb jij jouw spionnen hoofdkwartier ook ingericht? Stuur ons een foto van jouw hoofdkwartier via Facebook.

Foto bron: Kara's party ideas

Bekijk alle artikelen

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo