Afbeelding van het tijdschrift Jetix met de spionnen missie van Spyctive

Het mysterie bestaat uit meerdere onderdelen. De missie begint met een nieuwsbrief mailing vanuit Jetix. In de mailing krijgen kinderen het bericht over een gestoorde professor die opgespoord moet worden. Via Jetix televisie start de commercial voor het magazine met hierin de oproep van het Jetix Team om te helpen de professor te vinden.


De kinderen worden gevraagd naar de website van Jetix Magazine te gaan. Hier staat een link naar de website van het Jetix Team. Op de website van het Jetix Team kunnen kinderen het volledige filmpje met de achtervolging van de professor bekijken. Ook de videoboodschap van de professor is op de website te bekijken. De missie bestaat vervolgens uit twee onderdelen. Deel 1 van de missie is direct te starten. Voor deel 2 van de missie is het Jetix Magazine nodig. Het eerste deel bestaat uit het stoppen van het virus. Dit wordt met behulp van een game gedaan. Het tweede deel van de missie bestaat uit het traceren van de professor. Hiervoor moeten het bewijsmateriaal in het digitale (website) en papieren (magazine) dossier worden onderzocht. Hiervoor heb je het magazine nodig. Dossiernummer: JM 02-08 en pincode voor de mobiele telefoon 28292. Wanneer de uiteindelijke oplossing is gevonden, kan dit via het notitieblok in het dossier aan het Jetix Team worden doorgeven. Onder de juiste inzendingen worden mooie prijzen verloot.

Achtervolging van de professor tijdens de Jetix missie
Een bericht van een professor
Beeld van het spel
Nog een beeld van het spel


 Bekijk alle projectenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer