De leukste detective en spionnenfilms voor kinderen

Detective- en spionnenfilms voor een kinderfeestje


Een echte Spyctive is natuurlijk gek op spionnen en detectives. Mysteries oplossen, spannende achtervolgingen en coole gadgets: je vindt het allemaal in deze coole films. Tijdens een kinderfeestje kan het heel leuk zijn om met de groep een leuke film te kijken, om iedereen in de goede sfeer te brengen of als ontspanningsmomentje na de spannende missie. In deze blogpost vind je een aantal leuke films die je zou kunnen kijken tijdens jouw Spyctive feestje.

Lees meer...

De coolste spionnengadgets

De 10 coolste spionnengadgets


Als Spyctive is het natuurlijk belangrijk om toffe gadgets te hebben die je kunnen helpen in je missie. Zo bestaan er gadgets waarmee je kunt afluisteren, spioneren of objecten waar je geheime voorwerpen in kunt bewaren. Weet u nog geen cadeautje voor de jarige te bedenken? Dan is een spionnengadget dat mooi aansluit op de spionnen missie een leuk idee. In dit artikel zetten we de tofste gadgets voor je op een rij.

Lees meer...

Een cadeautje meegeven na het kinderfeestje

Cadeautje meegeven na kinderfeestje?


Het uitdeelcadeautje hoort nou eenmaal bij het geven van een kinderfeestje. Na afloop van het feestje staan de vaders of moeders klaar om hun kinderen op te halen of misschien worden ze wel thuisgebracht. Toch is het altijd leuk om de kinderen te bedanken voor hun komst met een klein uitdeelcadeautje.

Lees meer...

Kinderfeestje in de winter

Kinderfeestje in de winter


Het is alweer december, en dat betekent dat het buiten koud is. Veel ouders denken dat het dan niet mogelijk is om een buitenfeestje te organiseren, maar niets is minder waar. Voor een speurtocht hoeft het helemaal niet erg te zijn als het buiten koud is. Wel is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. In dit artikel zetten wij handige tips op een rij voor een speurtocht in de winter.

Lees meer...

Worstenbroodje voor een kinderfeestje

Wat eet je tijdens een kinderfeestje?


Een kinderfeestje vier je gezellig samen met vrienden en vriendinnen. Hoe leuk is het, als je vriendjes en vriendinnetjes met z’n allen bij jou komen eten tijdens het feestje? Of het dan middageten of avondeten is, een kinderfeestje maakt meestal hongerig.

Lees meer...

Geheim agent voor kinderfeestje

Geheim agent tijdens kinderfeestje


Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon als geheim agent in te zetten. De kinderen moeten bij de geheim agent bijvoorbeeld informatie ophalen

Lees meer...

Tekst op uitnodigingen kinderfeestje

Uitnodigingen kinderfeestje


Een kinderfeestje organiseren kost altijd even wat tijd en inspanning. Hoeveel kinderen mogen er uitgenodigd worden, wat gaan jullie doen en hoe lang mag het feestje duren? En, misschien wel een van de belangrijkste dingen voorafgaand

Lees meer...

Een feestje in een woonwijk, bos of stad

25 Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Het organiseren van een kinderfeestje vraagt altijd enige voorbereiding. Met deze tips vergeet u niets en wordt het zeker een geslaagd feest.

Lees meer...-- Geen producten --

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form