Kinderfeestje blog
Een geheim agent geeft kinderen nieuw bewijs

Bij al onze kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon als geheim agent in te zetten. De kinderen moeten bij de geheim agent bijvoorbeeld informatie ophalen tijdens de missie. Wij adviseren bij voorkeur een persoon te vragen die de kinderen niet kennen. Wanneer de kinderen bijvoorbeeld een vader of buurman als geheim agent zien, maakt dit de missie natuurlijk minder realistisch. Meestal vinden mensen het erg leuk om mee te spelen en een rol als geheim agent op zich te nemen. Door het inzetten van een geheim agent wordt de missie nog spannender en realistischer voor de kinderen.

Spion voor kinderfeestje

U kunt de geheim agent bijvoorbeeld vragen op een bankje te gaan zitten met een krant en zich eventueel te vermommen. Geef de geheim agent een hoed of een grote zwarte zonnebril en zorg ervoor dat de kinderen de geheim agent weten te vinden. U kunt de locatie van de geheim agent van tevoren aan ons doorgeven, zodat wij dit in de missie kunnen verwerken.

Om het nog spannender te maken, kunt u een codewoord met de geheim agent afspreken. Dit codewoord dient u dan aan ons door te geven, zodat onze begeleider de kinderen kan instrueren gedurende de missie. Wanneer de kinderen de geheim agent hebben gevonden, zal de geheim agent naar het codewoord vragen. De kinderen noemen het codewoord en wanneer dit juist is, zal de geheim agent de informatie aan de kinderen overhandigen.

Detective voor kinderfeestje

Wanneer u geen gebruik maakt van een geheim agent, kunt u de informatie bijvoorbeeld in de brievenbus achterlaten en de kinderen vertellen dat de geheim agent het niet vertrouwde en daarom de informatie in de brievenbus heeft achtergelaten. Ook kunt u eventueel de informatie achterlaten bij een winkel of café/restaurant. U spreekt af met de winkelbediende of bediening van het restaurant dat zij de informatie nameans de geheim agent aan de kinderen overhandigen. Zij kunnen hier eventueel bij doorgeven dat de geheim agent de informatie bij hen heeft achtergelaten uit voorzorg en om er zeker van te zijn dat de bende de geheim agent niet doorkrijgt.

Wanneer u geen gebruik maakt van een geheim agent dient u dit ook aan ons door te geven, zodat wij onze begeleider hiervan op de hoogte kunnen stellen.

Bekijk alle artikelen

Volg ons op social mediaFacebook logo Twitter logo Instagram logo