• Binnen en buiten feestjes
  Binnen en buiten feestjes
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Vind de aanwijzingen
  Vind de aanwijzingen
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte

Speurtocht kinderfeestje

Tijdens de speurtocht gaan kinderen een spannende missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen.

 • Bellen met een geheim agent.
 • Op elke locatie in Nederland én België.
 • 7 dagen per week 10:00 - 23:30 uur.
 • Kosteloos verplaatsen.
 • Betaling via factuur mogelijk.
 • Gratis uitnodigingen op maat bedrukt.

Bel de geheim agent

Gedurende de speurtocht hebben de kinderen telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs en ontcijferde codes door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog realistischer. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Lees meer over onze kinderfeestjes.

Speurtocht kinderfeestje

Tijdens de speurtocht gaan kinderen een spannende missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de speurtocht hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs en ontcijferde codes door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog realistischer.

 • Bellen met een geheim agent.
 • Op elke locatie in Nederland én België.
 • 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur.
 • Kosteloos verplaatsen, ook last minute.
 • Betaling via factuur mogelijk.
 • Gratis uitnodigingen in thema.

Feestjes voor buiten en binnen

Tijdens een speurtocht buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.

Jonge spionnen zitten opgesloten in een kamer en vragen hulp

Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten.

Bekijk deze speurtocht

Een geheim agent zit vast aan een bom

Agent Zwart is vorige week vertrokken voor een geheime missie. Zij vertelde ons dat zij binnen een week terug zou zijn. Zij mocht geen informatie geven over haar missie. Vandaag ontvingen wij een bericht.

Bekijk deze speurtocht

Een agent is undercover bij een geheime bende

Noi92 heeft informatie ontvangen over een bende die van plan is om vijf banken te beroven. Omdat wij niet weten welke banken het zijn, is agent Oeben undercover gegaan bij de bende.

Bekijk deze speurtocht

Een zanger wordt na zijn optreden ontvoerd

Noi92 heeft de melding ontvangen dat een zanger na afloop van zijn optreden blijkt te zijn verdwenen. Hij is voor het laatst gezien op het moment dat hij zijn kleedkamer verliet.

Bekijk deze speurtocht

Een jonge spion kijkt in de camera van een beveiligingscamera in een onderzeeboot

Een missie in een onderzeeboot is misgegaan. De boot is in botsing gekomen met kapers en zij hebben de boot overgenomen. Zij hebben de spion in de boot nog niet ontdekt.

Bekijk deze speurtocht

Een geheim agent is undercover bij een bende

Noi92 heeft informatie ontvangen over een bende die van plan is om vijf banken te beroven. Omdat wij niet weten welke banken het zijn, is agent Oeben undercover gegaan bij de bende.

Bekijk deze speurtocht

Geheim agent regelen

Voor alle missies is het mogelijk een geheim agent in te zetten waar de kinderen informatie moeten ophalen tijdens de missie.

Verdachte personen

Tijdens de missie zien kinderen elke voorbijganger als verdacht persoon. Het is niet nodig extra personen in te zetten.

Grote groepen

Bijna alle missies zijn ook voor grotere groepen te boeken. Hierdoor kan het zijn dat de missie iets anders in zijn werk gaat.

Feestje in het donker

Het is ook mogelijk het feestje in het donker te geven. Vooral in de wintermaanden is het al vroeg donker buiten. Dit maakt de missie natuurlijk extra spannend.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer